Včera mi moje spolubydlící Lucka zaskočila otázkou: Proč se vlastně říká, budeme spolu chodit..? Trochu jsem se nad tím pousmála a začala uvažovat o chůzi a běhu..:)

Lidé si říkají budeme spolu chodit… Neznamená to, že by si běžci měli říkat budeme spolu běhat..?? :)

Nevím ale mně by se tato otázka líbila více..:) Nebylo by fajn, kdyby se dva běžci dali dohromady a místo hloupé otázky budeme spolu chodit, by přišla otázka pro oba běžce atraktivnější Budeme spolu běhat..?? :)

Já jako běžec jsem strašně ráda za jakoukoli podporu a pokud je od člověka, který běhá jsem ještě o něco víc šťastnější..:) Když ale najdete někoho, kdo chce běhat s vámi je to něco, co vám možná trochu s nadsázkou dokáže změnit život.. :)

Přesto, že vím, že vztahy někdy mají svůj konec.. Jsem si přesvědčena, že vztah běžec a běžec bude mít vždy nějakou oporu, i když skončí.. Předci oba dva běh milují.. Možná i to je ten důvod, proč je takový vztah dobrý a plný radosti a běžeckých úspěchů..

Nevím jestli je to správné ale já se svým běžcem soupeřím, je to jen zdravé soupeření které mně vede k lepším výsledkům..:) A doufám že i jeho..:)

A nakonec už jen: Proč chodit, když můžeme běhat..??

Všichni spolu chodí, my spolu běháme.. :)

Jak je to u vás..?? Napadlo vás to vůbec někdy..?? :)

Foto-zdroj: www.tumblr.com/…tness-couple