Dost lidí se mě ptá proč běhám, co mi to přináší.. A musím přiznat, že nevím jak přesně jim to popsat… Ale jedno vím, kdyby začali běhat pochopí.. Tak se vám tu pokusím popsat pár pozitiv..:)

Proč vlastně běhám..??

Důvod číslo 1.: Prostě mě to baví.. Je to zvláštní ale většinu sportovců prostě baví to co dělají.. Tak to je první důvod..

Důvod číslo 2.: Je fajn, mít kondičku. A s tím se pojí spousta dalších dobrých důvodů, proč běhat..Mám svaly tím pádem o něco hezčí postavu, i když stále nemůžu být 100% spokojená jsem předci jen žena..:)

Důvod číslo 3.: Když běhám, mám dobrou náladu.. Usmívám se a jsem o něco šťastnější.. A to je opravdu důležité..

Důvod číslo 4.: Každý den se setkává snad každý buď s protivou prodavačkou, řidičem MHD, spolupracovníkem nebo spolužákem.. Ale při běhu potkáte spoustu super lidí, kteří mají vždycky dobrou náladu tím pádem vám vykouzlí úsměv na tváři.. A to předce všichni chceme..

Důvod číslo 5.: Je dost podobný číslu 3. a 4… Když budete běhat, budete šťastní tím pádem optimističtí… A to je vždycky lepší než být pesimista.. A být optimistou je předci IN..:)

Důvod číslo 6.: Když běhám, chci být dobrá a s tím se pojí spousta pravidel, které formují naší vůli..:) Zdravě se stravovat, cvičit a podobně..

Důvod číslo 7.: Když už se pustíte do nějakého závodu. Potkáte spoustu úžasných lidí, přátele na celý život..

Důvod číslo 8.: Když nikdy nepoběžíte nějaký závod, nepochopíte, jak krásné to je… A už vůbec nepocítíte, jak krásné je doběhnou závod..:)

Důvod číslo 9.: Když budete běhat bude vám připadat zbytečné ztrácet čas alkoholem a cigaretami a přestanete s nimi.. Tím pádem budete zdravější a možná budete i žít déle..:)

Důvod číslo 10.: Když nezačneš běhat nikdy neuslyšíš tu otázku s jasnou intonací: Ty běháš..?? A když jí neuslyšíš, nepochopíš, jak strašně fajn, je jí slyšet..:)

Důvod číslo 11.: Je bláznivý, vidět nechápavé obličeje lidí, kolem kterých běžíte.. A slyšet mnohdy hloupé komentáře, které ale nás běžce baví..

Důvod číslo 12.: A v praktickém životě se to taky hodí… Doběhne snad neběžec zloděje..? Myslím, že ne, ale běžec už nějakou šanci má..:)

Pokud jsem vás ani teď nepřesvědčila, je mi to líto..:) Ale aspoň jsem vám sdělila pár pozitiv..:)

Nepřesvědčila jsem tě: Tak už se neptej mě, zeptej se sebe, proč neběháš..

Nehledej výmluvy a běhej..:)