Když jsem se dozvěděla o pořádaní prvního ročníku Běhu babiččiným údolím, byla jsem natěšená, ani chvilku jsem se nerozhodovala.. Hned jsem věděla, že poběžím, protože bydlím jen kousek od Babiččina údolí, byla to jasná věc. Strašně jsem se těšila.. Konečně někoho napadlo využít krásné Babiččino údolí k běhu..:)

Ráno 6.4.2014 se mi stávalo poměrně dobře.. V jedenáct hodin začínal hlavní závod na 6,4 km kterého jsem se chtěla zúčastnit. Zahájení bylo v devět hodin. Na akci byli i doprovodné závody.. Jedním z nich byl běh se psi, tento závod mě opravdu zaujal.

Bylo opravdu hezké sledovat malé děti, jak závodí a s jakou radostí běhají.. Bylo krásné počasí, akorát tak na běh… Myslím, že nikdo nečekal tak hojnou účast.. Jak řekl moderátor akce : Tak hojnou účast nečekal ani největší optimista a že tu nás optimistů, je hodně.

S malým zpožděním se v 11:40 odstartoval hlavní závod. Na startu závodu bylo cca 120 běžců.. Krásná trasa, která vedla podél řeky Úpy, po té Bažantnící a zámeckým parkem..

Pravdě podobně, protože to byl můj první letošní závod jsem trošku chybovala a když už jsem si začínala myslet, že bude brzo cíl zrychlila jsem, což byla opravdu chyba, cíl byl sice už jen kousek ale ne takový kousek jaký jsem čekala..:) Do cíle jsem doběhla s velkou radostí.. Na 28.místě mezi ženami a s časem 36:09.

Mám velkou radost, že jsem se tohoto závodu zúčastnila, nebyla nejlepší ale běžela jsem..:)

Účast byla opravdu velká není se čemu divit, jen se podívejte okolo sebe, kolik lidí běhá…:)

Doufám, že jste si závod všichni užili, protože já ano..:)

A hurá do dalších závodů..:)