O několik hodin později skončila registrace na MASARYK RUN 2014, dostalo se tak i na opozdilce. Počet přihlášených běžců se zastavil na čísle 1308. Nyní zbývá pro registraci na místě padesát volných míst. Chápeme, že je nepříjemné přijet na místo závodu a dozvědět se, že už se není možné přihlásit.

Proto pokud máte o start zájem a nestihli jste on-line registraci, můžete si startovní místo zarezervovat na masarykrun@email.cz. Do předmětu napište: VOLNÉ ČÍSLO a do textu e-mailu: jméno, příjmení, ročník, město/klub, telefon.

Startovné na hlavní 10 km závod je již 400,–Kč a na závody 200m, 400m, 1500m a 5000m je to 100,–Kč. V případě, že vyčerpáme kapacitu ještě před závodem, dáme včas vědět na facebooku. Limit startovních čísel navyšovat nebudeme, abychom byli schopní zaručit všem běžcům slíbený komfort.

Všechny registrované závodníky vyzýváme, aby si překontrolovali, jestli mají uhrazeno startovné. Neuhrazené registrace ztratí 7. dubna platnost.

Startovní listina.

Prezentace a vyzvednutí startovního balíčku v den závodu začíná ve 12.00 a končí ve 14.00 (pro běžce na 5 a 10 km). Přijďte proto včas, pozdě příchozí již není možné odprezentovat. Parkování pro všechny běžce a návštěvníky v areálu Masarykova okruhu bude zdarma.

Informační e-mail rozešleme všem přihlášeným běžcům 7. a 8. dubna (bude k dispozici v podobě článku i na webu závodu).

Pro příznivce MASARYK RUNu jsme připravili do prodeje oficiální funkční trička s logem MASARYK RUN. Více o objednání, fotek pánského a dámského trička a ceny na www.facebook.com/masarykrun