NIGHT RUN má pro mě docela dost prvenství.. Moje první letošní desítka, můj první závod v Hradci.. Můj první závod v doprovodu rodičů.. Můj první závod s mým přítelem.. A jsem si jistá že bych přišla i na další prvenství, třeba první závod po kterém mi bylo fakt blbě, ale teď už k samotnému dni závodu..:)

V pátek jsem se zúčastnila Hradeckého Majálesu.. Myslím, že už se asi před závody takových akcí účastnit nebudu, unavilo mě to.

V sobotu ráno jsem vstala dobře naladěná, zdálo se, že i nabitá energií a těšící se na závod.. Ještě před závodem jsem si musela vyzvednout startovní balíček, takže jsme vyráželi dřív.. Ještě jsme stihli zhlédnout závody dětí, které mi vždycky přijdou strašně emotivní.. Postupně jsem se začala stresovat ale nevím proč dnešní stres byl fakt strašný, takový stres jsem ještě neměla..

Přišla rada na start závodu. Nejprve odstartoval nejstarší účastník závodu Jiří Soukup, který byl pro všechny na startu obrovskou podporou a určitě i vzorem..:)

A pak už jsme si s Martinem jen popřáli hodně štěstí a byl čas na start.. Čekala nás 10 km dlouhá trať, tedy přesněji 9,98 km aby si někdo nestěžoval. Ze začátku jsem si říkala že to bude v pořádku Půlku závodu jsem běžela ale v hlavě jsem měla myšlenku jestli vůbec doběhnu.. Nervozita mě normálně opustí hned po startu ale teď se tak nestalo. Byla jsem naštvaná.. Říkala jsem si, že to musím zvládnout..:)

Když mě pak před koncem závodu jedna slečna podpořila byla jsem jí strašně moc vděčná.. A tak jsem běžela a zvládla jsem to… A ještě se mi povedlo v cílové rovince docela dost zrychlit mohla jsem zrychlit mnohem dřív ale nevěřila jsem si…

V cíli mě Martin pochválil, bylo to strašně hezký a dost to pro mě znamenalo, protože já na sebe byla naštvaná.. Naši na mě byli hrdí, bylo to na nich vidět..

Vím, že příště to bude lepší ale jsem ráda že jsem svůj čas dostala pod hodinu a jsem si jistá že bych to zvládla líp.. Trať dlouhou skoro 10 km jsem zvládla v čase 54:23..

Vím, že umím běhat líp a vím, že bych to i zvládla líp, kdybych nebyla nervózní. Nechci aby to vypadalo, že se na to vymlouvám ale já si fakt myslím, že za to mohla nervozita a jídlo.

Tak a teď mám na vás otázku: Jak bojujete s nervozitou..?? Máte jí vůbec..?? Děkuji za váš čas. Káťa..:)