257 borců a bab se tentokrát scuklo na startu v Obřanech, kde chyběla startovací brána. A chyběl i Dan Orálek a spolu s ním pár dalších šílenců, co se štrachají 7 dní po sobě s maratónem na MUMu. Špička byla ale i tak dost silná.

Organizátoři zas dohókali špicový počasí. Těsně před šestou, kdy se startuje, začalo pršet. Žádnej chcanec jako minule, ale klouzalo to i tak betelně. Aspoň mně teda jo. Aspoň důvod pořídit si nový šneky.

Hned od startu se trhl Jirka Petr a už na otočce v Bílovicích měl těžkej náskok, asi 100 m. Pak ho ale začla zlobit haksna a zbytek štreky došóral. Na špici se pak usádlili Vítek Ryška s Martinem Klajblem, kteří razili pěkně spolu, dokud Martin tak dva kiláky před cílem Vítkovi nezdrhl.

Pomyslnou bednu si nenechal šlohnout Kamil Pulicar, který ve finiši přespurtoval Ladislava Dvořáka. Nutno říct, že první čtyři borci se dostali časem pod půl hodiny, což je suprovej výsledek. Minulý Obřany se to povedlo jen dvěma.

V babách vyhrála s přehledem Lucie Kolková. Druhá dosvištěla Lenka Jančaříková a o třetí flek se strhla bitka mezi Ladou Železnou a Lucií Kadlecovou, které dělily jen 2 vteřiny. Ale bez té brány ty finiše nebyly vono.

Příští týden se kluše zase v Popůvkách, tak namažte pod kolenama, krpály čekajó :-)

Výsledky

Foto 251× – Martin Šimůnek