Běžkyně, běžkařky, atletky, máme tady recenzi na Kari Traa Trude elasťáky, tak si ji přečti taky!

Značka Kari Traa vám jistě není cizí, naposled jsem testovala bundu, ale pokud ano, jedná se o norskou módu profesionální freestylové lyžařky.

Na každém kusu oblečení vidím, že ho navrhovala žena pro ženu. Vypovídá o tom nejen funkčnost materiálů, skvěle padnoucí střihy, ale hlavně vzhled a barevné provedení. Takže pokud chcete být originální a vystoupit z davu, doporučuji omrknout www.scandinaviashop.cz.

Zpátky k elasťákům. Mají zajímavý design, vypadá to, jakoby byly sešity z několika kusů látky odstínů šedé, růžové a oranžové. V pase jsou skvěle propracovány. Široká guma netlačí, ani není nepříjemná. Navíc zabraňuje jakémukoliv shrnování a padání kalhot.

Kapsičku naleznete jen jednu, a to takovou malou z vnitřní strany gumy pouze klíč, nic většího do ní nenacpete. Nohavice jsou zakončeny zipy a reflexními prvky.

Jediná nevýhoda pro mě je, že jsou elasťáky přes lýtka poměrně široké. Ovšem chyba může být i na mé straně. Jinak sedí dobře. Materiál je celkem tenký a jemný, při krutých mrazech si budu určitě brát ještě jednu spodní vrstvu.

Co se týče Kari Traa doplňků mohu doporučit čelenky, které mám na fotkách. Nejedná se jen o módní záležitost, ale opravdu splňují svůj účel. Čelenky nosím raději než čepky, protože mi nezacuchají vlasy a lépe kryjí uši.

A jako bonus nikdo nepozná, že zrovna máte „bad hair day“, a nebo jste si jen nestihla umýt vlasy.