Už trochu pozdě ale teprve teď jsem se k tomu dostala, své loňské předsevzetí jsem splnila ale jen tak tak.. Proto jsem si přesto, že si prý člověk nemá dávat předsevzetí. Jedno dala, nebo spíš dala jsem si jedno předsevzetí a to je, splnit si svých pět cílů pro tento rok. Uvidíme, jak se zvládnu splnit..:)

Předsevzetí, pro mě je to jen synonymum pro blízký cíl. Už se na něj dost těším..:) Protože cíle posouvají moje hranice. Tento rok si připadám opravdu odhodlaná se posunout dál. Uvidíme, jak to půjde..

Trénink: V tréninku jsem si přidala na kilometrech, v lednu se to moc neprojevilo kvůli nemoci.. Chřipka je hrozná. Týden jsem byla bez jediného kilometru a pak jsem se už nedostala na svůj původní plán 200 km měsíčně, postupně chci přidávat další kilometry. A také zrychlovat, s tím bojuji asi nejvíc miluju rychlí běh ale málo kdy se do něj donutím, po delší dobu..Časem snad jo..:)

Posilování: Do tréninku už delší dobu zařazuji i posilovnu.. Mám to ráda..Dvakrát týdně trávím svůj čas v posilovně ostatní dny se snažím běhat..:) Jeden den se vždycky snažím trochu vynechat, prostě relax.. Jen někdy se mi to daří.

Závody, tento rok bych chtěla zvládnou alespoň 25 závodu..:) Zatím mám za sebou dva závody..:) Jde o závody Zimní běžecké ligy o Krále Jestřebích hor..:) Baví mě to, tyto závody jsou na mě sice moc krátké a hlavně moc rychlé zatím se s tím srovnávám dobře.. Mým nejdelším závodem letos by měl být maraton, to je jedno moje předsevzetí.. Ale na něj se musím ještě připravit..:)

Krátký výpis mých cílů.

  1. Chtěla bych za rok na běhat 3000km, budu muset hodně makat, abych to zvládla přesto, že pro spoustu z vás je to samozřejmost..:)

2)Chtěla bych pokořit jednu běžeckou metu a to maraton. S odhodláním a dřinou to půjde..:)

3)Aspoň 25 závodů vím, že to není úplně cíl jako cíl ale je to místo pro zlepšování a hlavně pro poznávání úžasných lidí.

4)Strašně moc by mě lákala nějaká 24 hodinovka ale uvidíme jak to letos půjde..:) V tréninku na maraton..

  1. Pětka je trošku směsí všeho, co se nevešlo do mých běžeckých cílu, chtěla bych trochu zhubnout líp by se mi běhalo ale nejsem ten typ co by to postavil na prví místo. A shyby a přítahy jsou můj další cíl, protože síla je krásná..

Vím, těch cílů je poněkud hodně a pokud je nezvládnu splnit budu vědět, že jsem si toho na sebe vymyslela hodně..:) Ale zatím z toho mám dobrý pocit..:)

Jdete si za svým snem, je to úžasný pocit..:)

Foto: Je z mého posledního loňského závodu a to silvestrovského běhu Havlovicemi můj první běh Zimní běžecké ligy o krále Jestřebích hor..:)

Dávali jste si také nějaké předsevzetí..?? :)