Jen den poté, co se Usain Bolt představí na Zlaté tretře v Ostravě, můžete získat boty, jaké používá. Anebo si je aspoň vyzkoušet a zaběhat si v nich. V Praze na Ladronce. Pravidelná Běžecká škola Prahy 6 tady přinese křest bot Puma Ignite. Ve středu v 17.30.

Jako jsou Puma Ignite? Tradiční značka přináší výkonnostní běžeckou botu s inovativní pěnovou technologií, která běžci vrací jeho energii a umožňuje zůstat déle v pohybu. Zároveň díky volné, ale elastické svrchní části z materiálu Airmesh s podpůrnými bezešvými panely a ultratenkému jazyku zajišťuje maximální pohodlí. Tedy cosi mezi technologiemi Nike Free a adidas Boost, zůstaneme-li u největších značek.

Pěna Ignite je v mezipodešvi, pěna umístěná převážně v oblasti paty se jmenuje Cellasto a spolu s podrážkou EverTrack slibuje dlouhotrvající životnost. Stejný materiál se používá v autoprůmyslu. Tváří modelu je famózní sprinter Usain Bolt. Vedle pánské verze s fialovo-reflexní barevnou kombinací se nabízí i šedivo-růžová ženská. Objevují se i další nové variace Ignite PWRCool. Boty stojí 2 999 Kč.

K dispozici bude mnoho párů všech velikostí na vyzkoušení, dozvíte se i další zajímavé informace. Lektoři školy připraví soutěže o velmi zajímavé ceny a pak se vydáte společně na výběhy podle výkonnostních i vzdálenostních skupin. Na místě je úschovna věcí i občerstvení. To vše zdarma! Navíc každý účastník dostane malou pozornost. Už běžíte?

další info najdete také na https://www.facebook.com/…97760712680/