3. října 2015 pořádá Asistence, o.p.s. charitativní štafetový běh s cílem v Říčanech a štafetový závod na kole kolem Prahy, také s cílem v Říčanech. Účelem této akce je obkroužit celou Prahu, kde Asistence, o.p.s. poskytuje služby lidem s tělesným a kombinovaným postižením. A podpořit tak Asistenci jak svou aktivitou, tak výběrem co nejvíce hodin osobní asistence z řad týmů běžců, cyklistů a jejich podporovatelů.

Výše startovného je libovolná, využijte platební tlačítka na našich webových stránkách, zvolte si příspěvek dle toho, zda jste individuální účastník či závodíte jako tým. Koloběh mají možnost podpořit také nezávodící fanoušci, firmy a další.

Doporučené týmové startovné je 50 hodin osobní asistence, což se rovná částce 5000 Kč. 50 hodin osobní asistence znamená pro člověka s těžkým postižením mít zajištěný týden svobodného života. Současná výše příspěvku umožňuje lidem s postižením žít 4 hodiny aktivního života denně. Zapojte se a utvořte firemní či spřátelené týmy a staňte se součástí Koloběhu!

Co vás čeká v cíli:

Slavnostní vyhlášení soutěžících týmů a rozdání cen, večírek s hudbou a občerstvením v restauraci Jureček v Říčanech a vystoupení hudební formace Jazzmazec!!!

Registrujte sebe nebo váš firemní tým!

www.asistence.org/kolobeh-2015