Hledáte motivaci pro přípravu na maraton v příštím roce? Pak běžte do Evropy s Isostarem! Z každé země budou vylosováni čtyři běžci, kteří uběhnou 250 km do konce listopadu, s kompletním servisem na některý z evropských maratonů. Jak na to?

Tak nejdříve zabruste na facebook českého Isostaru nebo web www.runeurope-isostar.com a prostudujte podmínky. Základem je zaregistrovat se a s vybranou aplikací (Runtastic, Strava, Runkeeper, Garmin, Polar, Endomondo) naběhat 250 km do konce listopadu. Pro průměrně zatíženého běžce to není až tak mimořádně náročný úkol, vychází nám to na cca 35 km týdně.

„Po pozitivní loňské zkušenosti, kdy jsme vybírali vítěze pro účast na největším maratonu Evropy v Paříži, se Isostar rozhodl nabídnout tuto možnost všem evropským trhům,“ říká Petr Čáp z českého zastoupení Isostaru.

„Půjde nejen o pařížský maraton, ale i spoustu dalších maratonů v atraktivních destinacích Evropy, všude tam kde je Isostar partnerem a dodavatelem výživy všech zúčastněných. Jedná se tedy o globální projekt s cílem nabídnout možnost běžcům z celé Evropy okusit nové běžecké zkušenosti a poznat nová zajímavá místa,“ dodává.

Vítězi, dva muži a dvě ženy, budou známi 6. prosince 2016 a mohou se těšit na některý z těchto maratonů od dubna do září: Paříž (9. 4.), Hannover, Bordeaux, Ženeva, Vilnius, Bukurešť, Amsterdam či Toulouse (22. 10.).

Aby napětí ze hry zůstalo dvojnásobné, i místo, kam budou vysláni, se bude losovat! Výherci dostanou kompletní služby: startovné, letenku, ubytování a balíček Isostaru.

To stojí za pár kilometrů navíc, ne?