Náramky na běhání jsou skvělým doplňkem pro všechny fitness nadšence. Jejich nabídka je opravdu široká a vybrat si mezi nimi není jednoduché. Internetový obchod Huramobil.cz pro vás připravil přehled těch nejlepších. Pojďte se na ně s námi podívat.

Fitness náramky se řadí do skupiny wearables, která se v českém překladu nazývá nositelná elektronika. Té je poslední dobou na trhu stále více a nabízí spoustu funkcí, které vám usnadní život. Chytré náramky ale neslouží jen nadšencům do běhání, většina z nich zvládne monitorovat i jiné sportovní aktivity nebo životní funkce.

Samsung Gear Fit 2

Gear Fit 2 je druhá generace oblíbeného náramku, který si získal oblibu spousty uživatelů. Tento super kousek v sobě ukrývá fitness náramek a chytré hodinky v jednom. Jeho hlavní výhodou je multifunkční použití a atraktivní design, který vás zaujme na první pohled. Zakřivený displej skvěle drží na zápěstí a zajišťuje pohodlné nošení. Dále nabídne 1,5 palcový dotykový displej a technologii SUPER AMOLED, která zajistí čitelnost i na ostrém slunci, a kdy jindy byste chtěli běhat než zrovna v krásném počasí?

Náramek je navíc vybaven certifikátem IP68, který zajistí prachotěsnost a vodotěsnost až do hloubky 1,5m na 30 minut. Neznamená to, že se máte s náramkem koupat, ale pot a ponoření do vody mu určitě neublíží. Telefon můžete při sportování nechat klidně doma. Náramek má zabudovanou GPS a vnitřní 4GB paměť umožňuje nahrát hudbu rovnou do náramku. Poslouchat ji pak můžete přes sluchátka, která budeme mít připojená přes bluetooth.

Funkce: Fitness náramek Gear Fit 2 je opravdu multifunkční a zvládne sledovat celou řadu venkovních i vnitřních aktivit. Můžete monitorovat běh, chůzi, jízdu na kole, cvičení na posilovacím stroji, veslařském stroji nebo jógu, pilates atd. Pokud chcete mít přehled, i když zrovna necvičíte, tak náramek zvládne sledovat váš spánek. Cvičit s přáteli je určitě lepší než být na to sám. Můžete pak svůj výkon srovnávat a mít přehledný žebříček dosažených výkonů.

Fitbit Charge 2

Dalším fitness náramkem v našem výběru je malé a lehké zařízení Fitbit Charge 2. Tento kousek bude vaším osobním asistentem při jakékoliv sportovní aktivitě. Skvěle vyřešený design zajistí bezproblémové nošení. Navíc si můžete vybrat ze široké nabídky barevných pásků. Vše důležité uvidíte na dotykovém OLED displeji, který pro úsporu výdrže baterie není aktivní pořád (výdrž až 5 dní), ale reaguje na poklepání a pohybová gesta. Skvělá zpráva je, že je tento náramek voděodolný, a tak ho pot nebo pocákání vodou nezastaví. Nevýhodou je, že nemá v sobě zabudovanou GPS, musíte tak využívat svůj mobilní telefon. K fungování také potřebujete staženou aplikaci Fitbit, ve které pak můžete sledovat váš pokrok nebo vyhledat přátele, kteří Fitbit také používají.

Funkce: Náramek je vhodný pro všechny sportovní aktivity, které dokonce sám pozná. Zvládne monitorovat chůzi, běh, posilování, jízdu na kole nebo cvičení v posilovně. V nabídce jsou různé sportovní režimy, Cardio Fitness Level nebo relaxační dechové cvičení, které slouží ke zklidnění a eliminuje stres. Jistě oceníte nepřetržité měření srdečního tepu, měřič kroků, vzdálenosti a spálených kalorií. V noci pak bude sledovat váš spánek.

Fitbit Alta

Fitbit Alta je malý pomocník, který bude skvělým společníkem nejen při sportování, ale zároveň bude na vaší ruce dobře vypadat. Jeho nadčasový a moderní design ocení hlavně dámy, kterým bude skvělým módním doplňkem. Výhodou je také velký výběr barevných náramků, které si můžete měnit podle nálady. Vše důležité uvidíte na malém OLED dotykovém displeji, který ovládáte poklepáním. Jistě vás potěší výdrž baterie. Ta bez problémů vydrží až 5 dní. K náramku si samozřejmě musíte stáhnout do mobilu oficiální aplikaci Fitbit, ve které přehledně uvidíte vše, co náramek změřil.

Funkce: Fitbit Alta zaznamenává vaši celodenní aktivitu. Budete mít tak přehled o počtu kroků, spálených kalorií nebo o vzdálenosti, kterou jste ten den překonali, ať už během nebo chůzí. Díky funkci SmartTrack dokáže navíc rozpoznat aktivitu, které se právě věnujete. Odpočinek je také důležitý, a tak budete mít s náramkem přehled i o vašem spánku.

Huawei A1 Color Band

Posledním náramkem v našem výběru je chytrý kousek od Huawei A1 Color Band. Jistě si všimnete, že náramek nemá žádný displej, na kterém byste si mohli nastavovat nebo sledovat své aktivity. K upozornění slouží pouze jedna LED dioda. Výhodu bezdisplejového používání je dlouhá výdrž až 3 týdny! Další vlastností je absolutní vodotěsnost, s náramkem se tak můžete i sprchovat.

Funkce: Abyste mohli náramek využívat naplno je potřeba stáhnout si do vašeho mobilního telefonu aplikaci, ve které naleznete veškeré funkce. Aplikace je přehledná a snadno se používá, jednoduše tak budete mít přehled o vašich výkonech, počtu kroků, běhu nebo o spánku.

Příslušenství, které vám nesmí chybět:

Jabra PACE sluchátka

Tato sportovní sluchátka jsou formulí jedna mezi sluchátky. Konec otravných kabelů, které při sportu jen překážejí. Jabra PACE jsou totiž bezdrátová a s telefonem je jednoduše propojíte pomocí bluetooth. Na uších sedí bezvadně díky skvěle navrženému tělu. Navíc jsou odolná proti potu a dešti (IP54). Jejich odolnost vůči povětrnostním vlivům a nárazům byla testována podle norem armády USA. Třešničkou na dortu je pak bohatý a silný zvuk.

KITSOUND Race sluchátka

Tato sluchátka jsou navržena přímo pro sport. Jistě oceníte, že vám při běhu nebudou překážet žádné kabely a sluchátka pohodlně propojíte s telefonem pomocí bluetooth. Na sluchátkách pak naleznete dálkové ovládání hudebního přehrávače a díky vestavěnému mikrofonu můžete pohodlně přijmout a vyřídit telefonní hovor. Sluchátka slibují až 5 hodin nepřetržitého poslouchání hudby.

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den a díky tomu je průměrná doba dodání zboží k zákazníkovi neuvěřitelných 1,8 dne. Nevěříte? Podívejte se na podrobné statistiky z nezávislého porovnávače Heuréka.cz. Huramobil.cz by doporučilo 99% zákazníků svým známým. Budete i vy mezi nimi?