Spartan Race není jen o závodech, je také o silné komunitě, jejíž členové se vzájemně podporují. Důkazem je Spartan Workout Tour presented by ČSOB Na Zdraví. Jedná se o speciální tréninkové dny, kterými chtějí trenéři ze Spartan Race Training Groups podpořit všechny účastníky závodů. Partnerem projektu je značka Reebok.

Tréninková tour letos navštíví šest českých měst. Poprvé se bude konat v sobotu 6. května v Praze. Následovat bude Liberec, Havířov, České Budějovice, Plzeň a Brno. Přihlásit se můžete na www.spartan-race.cz.

„Loni jsme si Spartan Workout Tour vyzkoušeli v Liberci, kam dorazilo zhruba tři sta závodníků,“ připomněl koordinátor celé akce Michal Pokorný, trenér SRTG Kolín. Letos je kapacita jednotlivých workoutů navýšena až na 500 spartanů.

Spartan Workout Tour:

  • Praha – 6. května
  • Liberec – 4. června
  • Havířov – 8. července
  • Č.Budějovice – 22. července
  • Plzeň – 12. srpna
  • Brno – 2. září

Spartan Workout Tour má stejně jako závody tři typy tréninků. Kdokoliv se může přihlásit do kategorie Sprint, Super nebo Beast. „Sprint je pro úplné začátečníky. Super už pro pokročilé závodníky a Beast bude nejvíce sedět elitním závodníkům. Vše se bude odvíjet od náročnosti. Začneme běžeckým tréninkem s cvičením a intervaly. Následovat budou kruhové tréninky. Chybět nebude ani spartanská jóga a různé soutěže třeba i o volné vstupy na závody,“ nastínil program dne Pokorný.

Spartani také dostanou výjimečnou možnost natrénovat zdolávání některých překážek, se kterými se jinak mohou setkat pouze na závodech.

Registrace na Spartan Workout Tour vyjde na 275 Kč. Cena zahrnuje pojištění, drobné občerstvení (ovoce a pitný režim), Workout tričko a silikonový náramek z unikátní kolekce s motivem Spartan Workout Tour presented by ČSOB Na Zdraví.

Značka Reebok připravila pro Spartan Workout Tour pop-up store, ve kterém si účastníci budou moci zakoupit vybavení a otestovat boty z běžecké kolekce.

Pro více informací sledujte:

Tisková zpráva