Během pár dnů byla obsazena letošní startovní listina kultovní Krakonošovy stovky, která startuje v pátek 15.6.2018 v 21 h­odin ve Vrchlabí.

Do hlavního závodu bylo k dispozici 500 fleků, a ty jsou nyní obsazeny. Otázkou zůstává, zda všichni nyní přihlášení včas zaplatí. A vždy se najde nějaká volná registrace na poslední chvíli vzhledem k onemocnění přihlášeného.

Letos lze očekávat jméno nového vítěze, protože ten loňský Petr Martinovský zatím o startu neuvažuje. Dal přednost závodu na Slovensku. Mezi přihlášenými není ani Radek Brunner, oba SK Babice.

V ženách také chybí Renáta Pokorná, vloni celkově na 34. místě. Ale následující bedničkářky Blanka Divíšková a Hanka Váchová ve startovce jsou. Přihlášena je mimo jiné i slovenská vítězka stovkové trasy z P100 Lenka Vacvalová.

V sobotu 16. června v sedm hodin ráno je start trasy 55 kilometrů. Zde je kapacita 250 účastníků a nyní je přihlášeno 170 vytrvalců. V deset hodin odstartuje běžecký závod na 25 kilometrů a zde je volných míst dostatek.