Každý trénink je jiný. Jeden je dlouhý jako maraton. Druhý rychlý jako pětka na dráze. A třetí drsný jako Starobělské Lurdy. Pro běžce, kteří tak rozličné tréninky znají, vyvinul Reebok boty Floatride, které splňují vysoké nároky nejen na pohodlí, ale také na výkonnost a rychlost.

Reebok stojí od svého vzniku v centru běžeckých inovací. Vždyť už v roce 1890 ušil jako první na světě běžeckou botu s hřeby. Je pravdou, že v minulé dekádě se Reebok z běžeckého světa na chvíli stáhl, s o to větší energií se teď ale do něj vrátil!

Důkazem je právě model Floatride. V rámci jeho vývoje testovalo tyto boty téměř 300 běžců, kteří absolvovali více než 24 tisíc kilometrů a poskytovali Reeboku neustálou zpětnou vazbu o chování bot. V závěrečné fázi vývoje se testeři shodli, že Floatride přináší ideální kombinaci tlumení, rychlosti a lehkosti – pocit pohodlí bez kompromisů.

Výsledkem testování je mimo jiné stejnojmenná pěnová technologie Floatride, díky které běžci doslova proplují svým tréninkem. „Modelem Floatride se Reebok znovu připomíná běžcům po celém světě. Hodně jsme investovali do vývoje technických komponentů a výsledky nás těší,“ říká Scott Daley, generální manažer sekce Reebok Running.

Renomovaný americký časopis Runner’s World udělil botám Reebok Floatride prestižní ocenění „Best Debut“ v každoročním speciálu „Summer Shoe Guide”.

Proč byste měli Floatride vyzkoušet?

Vyladěná tlumící technologie Floatride Foam dokáže díky rovnoměrné buněčné struktuře skvěle absorbovat tlak při došlapu. Nabízí přitom optimální poměr měkkosti a přizpůsobivosti, aby si i výkonnostní běžci mohli užít komfort. Pro Reebok je tato pěna významným technologickým skokem vpřed.

Originální silueta Reebok Floatride je důkazem toho, že kvůli výkonu nemusí být obětován atraktivní vzhled. Kombinuje totiž prodyšný svršek z materiálu Ultraknit s novými dynamickými technologiemi. Tento mix materiálů nejenže běžcům umožní, aby při tréninku vypadali výjimečně, ale také aby se tak cítili.

Kde byste měli Floatride vyzkoušet?

Chcete se o kvalitách modelu Floatride přesvědčit na vlastní nohy? Navštivte některý z tréninků Reebok Run Crew. Ty jsou pro veřejnost zdarma a konají se každý čtvrtek v Olomouci, Brně, Praze a Bratislavě. Kromě skvělé party tu najdete také trenéry, kteří vám rádi s čímkoliv poradí.

Více informací najdete na www.reebokruncrew.cz.