V tradičním termínu, tedy poslední sobotu v únoru, opět vyrazí na start nesmírně populárního běhu Rohálovskou desítku v Prusinovicích stovky běžců. Jarní otvírání běžecké sezóny je tedy již za dveřmi, tak nezapomeňte, že tento svátek má prostupnost trati jen pro 600 závodníků.

Proto je nutné se zavčas přihlásit předem, aby vám pak nezůstaly na místě oči pro pláč. Ty doby, kdy stačilo přijet včas do Prusinovic a na místě se přihlásit, jsou zřejmě nenávratně pryč. Přihlášky předem za snížené startovné se budou uzavírat 14. února, což je již za chvíli, tak neváhejte.

Z tohoto důvodu vám to zavčas připomínám. Bylo by škoda nezúčastnit se pak této parádní sportovní akce, která je již natrvalo zapsaná do podvědomí všech běžců na Moravě a v podstatě i borců z celé České a Slovenské republiky kvůli tomu, že jste se včas nepřihlásili.

A v neposlední řadě tím také pomůžete pořadatelům, aby si v klidu pro vás vše mohli připravit a prezentace na místě pak proběhla v pohodě a bez zbytečných front.

Za startovné budete mít zajištěnou zdravotní a pořadatelskou službu. Dále startovní číslo, měření časů a zpracování výsledků čipovou technologií, nášivky pro předem registrované, teplé jídlo a čaj v cíli. Navíc startovní číslo je zároveň slosovatelné v tombole, která se losuje v průběhu závodu. Výherní listina bude vyvěšená ihned po závodě ve vestibulu kulturního domu a tam také proběhne výdej cen.

Každý z běžců, který protne cílovou čáru, obdrží také účastnickou medaili z Rohálovské desítky 2019.

A co vás v Prusinovicích čeká?

Samozřejmě v každé m případě plno zážitků na klasické vcelku dost náročné trati v délce 10 km po silnici, kdy nejdřív ve dvou okruzích proběhnete obcí a pak zamíříte do sousední vesnice Tučapy a odtud se pak vrátíte zpět do cíle před kulturní dům v Prusinovicích.

Startovní výstřel hlavního závodu je naplánovaný na 12 hodin, ale již po deváté, přesně v 9:40, odstartují své závody děti a postupně se dostane na úplně všechny kategorie. Od nejmenších prcků až po starší žáky. Můžete tedy sebou vzít i své ratolesti a s celou rodinou si užít tento vyjímaný sportovní svátek.

Veškeré podrobnější informace najdete na webových stránkách:

https://www.rohalovska10.cz/

Tak neváhejte, zavčas se přihlaste a přijeďte si s námi užít tu nádhernou a neopakovatelnou atmosféru parádního sportovního podniku ve společnosti kamarádů a přátel. Nebudete toho litovat. Rozhodně to stojí za to.