Stejně jako loni, i letos budou v šesti vybraných městech po celé republice běhat T-Runneři. V batohu budou mít poukazy na iPhone 516GB a kdo je chytne, ten dostane tento vychytaný telefon zdarma.

Poukaz lze pak za iPhone vyměnit do neděle 30. září ve značkové prodejně, ale to bude ten nejmenší problém. Daleko tvrdší oříšek bude chytit T-Runnera. Stačí sice pouhý dotyk a polohu každého běžce lze sledovat on-line na mapě, která bude na facebooku T-Mobilu v záložce T-Run, ale běžci nejsou žádná „béčka“. S vouchery na iPhone 5 budou utíkat nejlepší čeští freerunneři v čele s Jakubem Dohnalem.

„Jen ať to freerunner moc nehrotí, někteří jsou schopni pro nový iPhone přecenit své schopnosti a následovat jej hlava nehlava, to pak nějaká vyšší překážka a je zle,“ píše v nadsázce na facebooku Lukáš Prný. A že bude lovců hodně, o tom není pochyb. Podle zmíněné stránky na facebooku se na akci chystá více než pětistovka lidí.

Můžete se klidně domluvit s kamarádem a běžet ve dvou. Aspoň si pomůžete ve chvíli, kdy T-Runner přeskočí vysokou zeď jako nic. Nebude to lehké, nicméně iPhone zadarmo se taky za nic lehkého nedává. Přesto to zkusíte? Tak už obouvejte boty, T-Run začíná dnes v pravé poledne!

Pokud zkusíte dohonit T-Runnera, napište nám do diskuze, jaké to bylo. Kdo napíše článek, který BezvaBĚH zveřejní, může se těšit na tričko. :-)

Jinou cestu zvolil Vodafone, který nabídne iPhone 5 o půlnoci na zítřek se slevou 1000 Kč každému, kdo přijde oblečen v černobílé, ale jen v Praze, Brně a Ostravě. O2 iPhone 5 oficiálně prodávat nebude a tak žádnou akci nechystá.

T-RUN NA FACEBOOKU


Autorem článku je Martin Singr, mladý běžec ze středních Čech. Nyní studuje ČZU v Praze a v tomto městě také trénuje, o víkendech jej lze vidět pobíhat v okolí Rychnova nad Kněžnou nebo Sedlčan.