Pořadatelé ze Sportovního klubu Velké Albrechtice vás ve spolupráci s obcí Velké Albrechtice zvou na 28.ročník Běhu Velkými Albrechticemi. Závod je naplánován na 1.červen a start proběhne jako obvykle na fotbalovém hřišti SK Velké Albrechtice.

Jedná se o rovinatý závod o délce 10 000 metrů. Závod je zajímavý tím, že si zde mnoho účastníků v minulosti utvořilo své osobní rekordy. Pro místní borce pořadatelé připravili trať dlouhou 4 500 metrů.

Jak se dopravíte do Velkých Albrechtic? Vlakem: ČD – trať 279 Studénka- Bílovec, vystoupíte na zastávce Velké Albrechtice. Autobusem: ČSAD – např. linka Ostrava-Bílovec-Fulnek – zastávka Velké Albrechtice – plemenná farma a pak sejít po místní komunikaci kolem kostela k hřišti – asi 1 km. Autem: od Ostravy směr Bílovec, v Bravanticích vlevo směr Studénka a na další křižovatce směr Velké Albrechtice. Od Studénky do Bílovce, za viaduktem vpravo. Od Opavy do Bílovce, za čerpací stanicí Benzina vlevo a na křižovatce vpravo směr Velké Albrechtice. Parkoviště pro účastníky závodu je k dispozici před obecním úřadem.

Prezentace závodníků proběhne v 16.00 – 17.50 hodin. V 18.00 hodin bude závod odstartován. Vyhlášení výsledků je naplánováno na 19.30 hodin. Ceny: absolutní vítěz získá 3000.- Kč + prémii 1000.- Kč za čas pod 31 min. a prémii 1000.- Kč za překonání traťového rekordu 30,26 min.

PROPOZICE ZDE