Suunto dnes představuje druhou generaci outdoorových hodinek Ambit s GPS – Ambit2 S a Ambit2. Vytváří tak kolekci Suunto GPS hodinek pro jakoukoliv příležitost – od multisportovních tréninků po ta nejodvážnější outdoorová dobrodružství.

President Suunto, Mikko Moilanen říká: „Ambit měl v loňském roce nesmírně pozitivní odezvu od spotřebitelů. Abychom uspokojili potřebu sportovně orientovaných uživatelů, cítili jsme, že je potřeba rozšířit rodinu Ambit o hodinky, které budou mít lehčí a užší GPS se všemi sportovně specifickými rysy, ale budou méně zaměřeny na outdoorové funkce. Rozšíření nabídky Ambitů nám umožnily i rychle vyvíjející se technologie.“

Ambit2S – GPS pro sportovce

Nové Ambit2 S jsou lehké a elegantní hodinky pro sportovce s pokročilými funkcemi pro běh, jízdu na kole, plavání a další sporty. GPS poskytuje informace o přesné rychlosti, vzdálenosti a trase, zatímco monitor srdečního tepu vám umožní trénovat ve vaší ideální tepové zóně.

• Jízda na kole: Nový Suunto Ambit2 S podporuje měřiče výkonu (ANT+), nabízí různé hodnoty měření výkonu a četné možnosti hloubkových analýz.

• Plavání: Ambit2 S nabízí komplexní plaveckou analýzu, která zahrnuje tempo, vzdálenost, automatické intervaly, rychlost záběrů plavání a plavecký čas vztahující se k různým délkám bazénu. Ambit2 vás také naučí rozpoznat plavecký styl, který usnadní analýzy vašeho výkonu.

• Běh: FusedSpeed™- integrovaná GPS s akcelerometrem nabízí běžcům velmi přesné měření rychlosti a vzdálenosti. Pro trénink je důležitý také intervalový měřič a automatické měření uběhnutých kol.

• Multisportovní trénink: Uživatelé si mohou vybrat sport, při kterém Suunto Ambit2 použijí. Ideální pro nahrávání triatlonu nebo multisportovního tréninku.

Ambit2 – GPS pro průzkumníky a sportovce

Suunto také uvádí na trh Ambit2, který staví na úspěchu oceňovaného modelu Suunto Ambit. Obsahují typické outdoorové funkce Suunto hodinek, jako je navigace, funkce počasí, výškoměr s funkcí FusedAltiTM, 3D kompas a další specifické outdoorové funkce. Zároveň mají Ambit 2 všechny tréninkové funkce, které naleznete u Ambit2 S.

Ambit2 jsou hodinky pro průzkumníky, dobrodruhy a sportovce, připravené v robustním designu ze skelných vláken a s baterií s dlouhou výdrží (až 50 hodin v GPS módu). Edice Ambitů2 Sapphire (prostřední obrázek) má lunetu z broušené oceli a safírové krystalické sklíčko.

Horolezec a Suunto ambasador Ueli Steck říká: „V horách potřebujete hodinky, na které se můžete spolehnout. Používám produkty Suunto po mnoho let a Ambit2 jsou ideální hodinky pro každého, kdo bere vážně pobyt v horách.“

Ambit2 S a Ambit2 budou k dispozici od května 2013.

App Zone a Movescount.com prodělali také přeměnu

Suunto také zdokonaluje Suunto App zone, komunitní fórum, na kterém mohou uživatelé najít a vytvořit zdarma aplikace pro své hodinky Ambit. App Zone se stala mezi uživateli velmi populární. Od listopadu 2012 bylo vytvořeno již přes 5000 aplikací. Modernizace tohoto fóra dává uživatelům Ambitů možnost vytvářet a sdílet pokročilejší aplikace. Movescount.com, web na kterém najdete App zone, prošel také vývojem a nabízí nové nástroje pro hloubkové analýzy, rozšířenou navigaci a lepší možnosti sdílení výsledků.

Více informací o produktech získáte na www.suunto.com