Nízkotučné tvarohy, jogurty a další potraviny s nízkým obsahem tuku je to největší šméčko, které může být. Tuk v nich obsažený je chemicky odstraněn.

Nikdo z dlouhověkých, s nimiž jsem mluvil, by si nekoupil nízkotučný tvaroh, nejedí Hery, Flory, jedí máslo. Žádná kráva své telátko neotráví, to raději zdechne, ale člověk člověka za pár mincí zlikviduje jako potkana…

Jogurt už se nedělá tak jako dřív. Ten se dělá tak, aby vydržel co nejdéle. Za našich mladých let jste snědli dva jogurty a víc jste nemohli, protože jste si zažívací trakt osídlili mikroby, které potřebujete – laktobacilem, který měl reprodukční schopnost. Pak už jste jogurt nemuseli, protože si tělo řeklo, že má dost, stačilo třeba dvakrát do měsíce.

Laktobacil, který je třeba v aktimelu, je udělán velice šikovně – on má enzymatické schopnosti dál, ale hlubokým zmrazením ztratil reprodukční schopnost. To, co má odvést, tam odvede. Ale musíte ho denně. To je velice geniálně vymyšleno.

Je to opravdu tak, že je to úmysl? To už si přeberte, jak umíte.

Ten lék nezmizí, farmaceutické firmy na něm vydělávají.

Říká se, že cholesterol je strašný, ale opak je pravda. Všichni by měli vědět, že cholesterol je základní stavební kámen našich nejdůležitějších pohlavních hormonů (ženských i mužských) kůry nadledvin – kortikosteroidů proti zánětu a hormonů udržujících náš minerální metabolismus – aldosteronů. Dále je základní stavební kámen buněčných membrán a spolu s fosfolipidy a bílkovinou tvoří celistvost buňky.

Státní ústav pro kontrolu léčiv vydal ve Zdravotnických novinách článek, že léky na snížení cholesterolu zhoršují paměť, sexuální funkce, způsobují deprese, zhoršují pohyb, spánek, vyvolává pneomopatii.

Internista by se měl zeptat – spíte dobře? Už nebudete.

Máte dobrou paměť? Už si budete pamatovat kulový.

Jediný, co vás bude těšit je to, že máte nízký cholesterol.

Jestli jste měl dobrou náladu, budete trpět depresemi.

Jestli jste dosud vyběhl jako fretka do třetího patra, nyní už polezete zadýchaný, protože budete mít instersticiální pneomopatii.

Jediný, na co nemá vliv je, že se dobře vymočíte. To napsal ústav pro kontrolu léčiv!

Ten lék už by dávno zmizel, ale protože farmacie na něm vydělává, prodává se i nadále. Lidi se akorát musí seznámit s jeho negativními účinky.

Nepřipadá vám to tak, že je potřeba nás jaksi udržovat jako méně schopné?

Tímto způsobem probíhá tichá genocida bílého obyvatelstva. Jediná moudrá plemena, která si do tohoto nenechá kecat, jsou žlutí a Rusové. Jak jsem je dřív moc nemusel, teď je obdivuju, protože odtajnili tolik věcí včetně parazitologie, že vám lezou oči navrch hlavy. To všecko jsou odtajněné věci, které se dělaly jako kosmický výzkum.

Vedle těch informací, které jste teď podal, byste měl podat informace relevantní tak, aby si lidi neřekli – vždyť on je úplný magor.

Já jsem svoje ego už dávno poslal ke všem čertům, takže mě je jedno, jestli si o mně někdo myslí, zda jsem či nejsem magor.

Ten, kdo je ješitný, by toto nepustil. Ti, co jsou moudří, si to přeberou a řeknou – asi to nebude tak hrozný, já to vyzkouším.

Třeba někdo, kdo to vyzkoušel, řekne – ty jeho metody byly hrozný a víc nepřijde…

Názory autora nemusí být vždy totožné s názory redakce.


Autorem článku je MUDr. Petr Lukeš, oblíbený pediatr a specialista na čínskou medicínu v důchodu.