.<> Už v několika článcích, příbězích, jsem si všimla, jak se běžci zmiňují o tom, že je někdo považuje tak trochu za blázny.. Často o tom přemýšlím.. Jak je možné, že nás tak vidí? :)

Vždycky mi říkali blázne, a to jsem ještě neběhala, tak jako běhám teď.. Poslední dobou to slýchám o dost častěji od spolubydlících, ve škole dokonce i doma.. Když každý den slyšíte: ,,Zbláznila ses! " ,,Blázne.." Začnete o tom přemýšlet..

Už teď vím, že běhám víc a víc, co když mi jednou přestane stačit i to maximum.. Co když si něco udělám a nebudu moc několik měsíců běhat.. Bojím se, že by se ze mě stal blázen..Opravdu bych se zbláznila..?

Když jsem nedávno jezdila na snowboardu má kamarádka se mě ptala: ..Proč jezdíš tak pomalu.??" Usmála jsem se a trochu smutně odpověděla: ,, Nechci si nic udělat.." Vím, jak jí tato slova překvapila, ještě před rokem bych jí tohle nikdy neřekla, nebála jsem se pádů.. Když jsem jí cestou domů říkala, že brzo začne běžecká sezóna a hlavně že mám v dubnu první letošní závod , podívala se na mě takovým pohledem, že mi hned bylo jasné, co si myslí.. :)

Nebojím se, že si něco udělám, jen se bojím, že nebudu moc běhat..

A jedna z posledních věcí, když běhám, jsem strašně šťastná.. Právě to asi mnoho lidí přivádí k šílenství.. Nedovedou si představit, že se u běhu usmívají, že mají u běhu dobrou náladu a už vůbec nedokáží pochopit, tu touhu, po doběhnutí znovu vyběhnout a přidat další kilometry..:)

Nechci mluvit za ty, kteří říkají nebo si myslí, že jsme blázni.. Podle mě nám většinou závidí, že běháme a třeba chtějí začít taky jen nemají vůli.. Poslední ne moc pravděpodobná věc, je možnost, že se jen bojí, že se z nich stanou stejní blázni jako jsme my.. :)

Na všechny tyto narážky nám jedinou odpověď: ,,Radši budu pro tebe blázen než abych kvůli tobě neběhala..:)

Radši budu blázen než abych se vzdala běhání..:)