Vzhledem k tomu, že mé první běžecké kalhoty byly adidas a můj nejoblíbenější současný český běžec září na závodech v jejich oblečení, tak jsem otestovala některé z jejich výrobků, které mi dodala firma Adipro.

Nejsem milovník surfování ani složitých formulářů, proto mám ráda přehledné stránky, jednoduché vyplňování, informace zřejmé na první pohled bez dalších rozkliků a udělátek.

V tomto Adipro dostává ode mne za 1, neboť vše bylo rychlé. Vyobrazení zboží dostatečné, fotky zřetelné. Tabulka velikostí dobře zpracovaná. Jen mi chybělo detailní složení oblečení (kolik procent je elastanu atd.), ale na druhou stranu tohle asi řeší málo kupujících.

Potvrzující e-mail dorazil obratem, zboží mi bylo doručeno do 4 dnů. Ke zboží byl přiložen reklamační formulář s vyobrazeným zbožím, pro případ špatné velikosti či nespokojenosti. Velikosti přesně odpovídaly tabulce.

Bohužel jsem tomu nevěřila a bundu jsem mohla mít o velikost menší. Ale zase pod ni mohu podvléct funkční mikinu do chladnějšího počasí. Objednala jsem si běžecké tričko, kalhoty, trenky, běžeckou větrovku. Kompletní oblečení na jaro-léto-podzim, vše bylo za 3 400 Kč.

Kalhoty jsou naprosto skvělé, hezky tvarují postavu, materiál je kvalitní a pružný.

Šortky mají zajímavý a moderní design a jsou z lehkého kvalitního materiálu, na běhání v létě naprosto ideální.

Tričko má antracitovou barvu a líbivý nápis. Kvalitní funkční materiál, příjemný na nošení.

Bunda je lehoučká, má odvětrávací části na těch správných místech. Zde však mám výtku. Chybí jakákoliv kapsa na zip. Na klíč, kapesník, mobil, na peníze na kofolu po výběhu.

Všechno oblečení jsem otestovala a „dala“ si v něm svoji první letošní desítku. Běželo se mi dobře a za to, že jsem měla na sedmém kilometru velkou krizi, nemohly ani kalhoty, ani bunda, ale moje malá trénovanost po zimě.

Vše jsem vyprala najednou a jako test dala do pračky bílou ponožku, která naštěstí zůstala bílá i po vyprání.

To znamená, že oblečení je stálobarevné, což jako praktická žena také oceňuji.

Výsledek testu:

adipro.cz 1

oblečení 1– (za chybějící kapsy)

Běžecké oblečení nám k testování poskytla firma Adipro.cz, autorizovaný e-shop se zbožím značky adidas pro Českou republiku.