Dnes nám jeden člověk ve škole řekl: Jazyk je nejsilnější sval může ublížit ale i potěšit. Chci vám v tomto článku ukázat sílu slov a jejich pozitivitu .. Protože negativity je všude dost.. Mnoho lidí se cítí nedoceněných, dokonce i podceňovaných.. Ale vy to můžete změnit..:) Můžete pomoci..:)

Na začátku školního roku jsem poznala člověka, který běhá, v tu chvíli jsem ještě nevěděla jak neobyčejný, je to člověk..:)

Usměvavý člověk s vynikající angličtinou o kterém jsem si prvních pár minut myslela, že nemůže být Čech..Co si asi myslel, když slyšel v mojí šílené angličtině věty o tom, jak mám ráda běh.. Trvalo mi dlouho než mi došlo, že také běhá. Asi právě proto to byl jeden z prvních lidí, mimo mou rodinu, kterému jsem se pochlubila, že mi na těch to stránkách vyšel můj první článek, tehdy ještě můj příběh.. Zajímal mě názor někoho, kdo také běhá.. Ale určitě jsem nečekala takovou reakci jaká přišla..Zdálo se mi, že má radost, že píšu.. Podporu, chválu a povzbuzení, jak do běhání tak i do psaní, právě to jsem potřebovala..:) Znamenalo to pro mě strašně moc a stále znamená..:) Myslím si, že mě to žene k tomu být lepší..:) Dokázat něco dalšího.. A ukázat lidem, že to jde jinak… Pro zdraví, pro radost, pro úctu a nebo pro pomoc.. Chci být dobrý člověk a chci jít správnou cestou.. Dokázat lidem, že nejde o to vyhrát..:) Jde o to dosáhnout svých snů a hlavně být šťastný..

Chtěla jsem poděkovat jednomu dobrému běžci a ještě lepšímu člověku..:) Chtěla bych aby věděl, že slova, kterými ukazuje svojí podporu jsou pro mě a určitě i pro další lidi v jeho okolí velkou podporou.. Všichni, kdo ho znají musí být hrdí na to, že ho vůbec mohli poznat..:) Děkuji Ti…

Druhá myšlenka mého článku spočívá v lidské podpoře a pomoci..:)

Můj vzkaz pro lidi..??
Nebojte se chválit.. Lidé to potřebují..