Milý Aleši,

tak ti příteli, dlužím pár čísel k včerejšímu běhu. Moje garminy naměřily 21 kilometru 300 metrů, tak jsme asi málo řezali zatáčky. Chtěli jsme si tu naši stověžatou užít, viď? Na půlmaratonu mám ale vždycky pocit, že je spíš stomostová.

Běželi jsme velice konstantním tempem. Průměr 6,30 minut na kilometr. Všechny mezičasy po kilometru máme v rozmezí 6,04 až 6,19 s výjimkou asi čtyř kolem 6,30. Jedenáctý a sedmnáctý kilometr jsme se asi nějak napájeli na občerstvovačce ( 7,08 a 7,11) anebo byl stoupáček, který holka z roviny neuměla a kluk z kopců se jí nahlas pochechtával? Kupodivu devátý, kde jsem se proklínala za blbý nápad běžet tak daleko a ještě u toho mluvit, máme ok.

Ty, co nás předběhli mezi pátým a desátým kilometrem (bylo jich 178), jsme zase předběhli na další pětce my (180 lidiček). A od patnáctého jsme už jen předbíhali (66 běžců). Hele, Aldo, já myslím, že kdybych na startu tvrdila, že běžíme s vodičem na 2,20 (který neexistuje), tak bych teď byla za hvězdu, jak hezky jsem to ukoučovala. Že to bylo intuicí a limitem fyzických možností, nikoli zkušeností, nikomu říkat nebudeme, jo?

Musím říct, že se těším na fotky z běhu. Tvoje taneční kreace při průběhu kolem kapel, společné děkovačky divákům a jak sis radostně plácnul s roztleskávačkou. Byly to úžasné chvíle a bude nač vzpomínat.

Měli bychom také uvažovat nad patentováním gumičkového postroje, který jsi pro mne vymyslel. Já volné ruce a ty jsi cítil každý můj pohyb. Myslím, že budoucí trasérky ti budou vděčné za kreativitu.

Nebudu se tě ptát, jestli máš medaili tak, abys „na ni viděl“. Já vím, že z ní máš radost a 11. května 2014 to bude bomba, to teprve „uvidíš“! Máme na proběhání Prahy 7 hodin, tak si pokecáme :) Připrav si víc vtipů, jednak s námi poběží banda lidí a jednak asi budu chvílemi mimo, musíš udržovat dobrou náladu. Snad nikoho nezašlápneme. Tak se drž, kámo a trénuj!