Pravidelně sleduji zprávy tady na BezvaBĚHu. A protože ráda soutěžím, byla jsem nadšená, když byla vypsána soutěž od Adidasky Supernova Glide Boost. V titulku stálo: boty, díky kterým snadno překonáte osobák.

No, řekla jsem si, to by se mi líbilo, to musím vyhrát. I když na druhou stranu, jsem si zrovna předsevzala, že budu v budoucnosti běhat pouze v botách minimalistických.

Odeslala jsem soutěžní odpověď a jaké bylo překvapení, když mi na velikonoční pondělí jako nadílka přišel email: „Jupí, vyhrála jsi adidasky“.

Zhruba za tři týdny vysněné adidasky dorazily, mezitím jsem běžela závod RunTour v Českých Budějovicích a v různorodém terénu jsem ve svých minimalistických botkách trochu trpěla, a tak jsem se na nové boty už opravdu moc těšila.

Dovezli mi je zrovna dva dny před dalším závodem RunTour v Plzni, a tak jsem se v nich dvakrát proklusala a rozhodla se v nich rovnou tuto sobotu běžet.

Motivace překonání osobáku byla veliká a opravdu se to podařilo, poprvé jsem dala 10 km pod 46 minut, sice těsně, ale s časem 45:58 jsem nadmíru spokojená, příštím cílem je čas pod 45:00, tak doufám, že boty od BezvaBĚHu budou stát při mně. Ještě jednou díky, mé běhání je teď ještě více BEZVA.


rejža: Brzy vyhlásíme další soutěž o 2 páry těchto botiček. K nim přidáme i 1 pár mizunek Wave Rider 17.

Soutěžit budeme o srdíčka. Každý ho máte v tréninkovém deníku u své fotky a jména. Kliknout vám na něj může kdokoliv bez toho, že by musel být na BB registrovaný.

Takže sbírejte srdíčka ať máte náskok. Jedna běžkyně jich má v tento okamžik už 76 :-)