Po minulém týdnu to zatím vypadá dost dobře.

Po 26. 5. Dnes jsem spal jenom 3 hodiny. Někdy se to stane: ležím a hlavou mi víří spousta myšlenek. Dokud je nesetřídím, tak nemůžu usnout a necítím únavu… Ve 4 budík, vstávám naprosto odpočatý. Cvičení, protažení, rozehřátí. Venku je poměrně chladno, ale už neberu tepláky. Jde to i v kraťasech. Svítá a já vybíhám. Dnes intervaly po rovince: 11× 60s běh/30s chůze. Sice jsem už běhal 90/60, ale rozhoduju se, že se zatím přidržím 60/30. Běží se mi lehce, takhle to ještě nikdy nešlo. Je to znát i na tempu. Pořád se musím brzdit, abych nesklouzával pod 7:00.

Út 27.5. Před raním tréninkem nedoporučuju vypít 3 piva. Na spaní je to super, ale ty těžký nohy. Ráno jsem si odcvičil a odběhal svoje. Všechno standardně. 60s/30s X 11. Jo, a přeběhla mi přes cestu srnka: fakt nekecám! Ve městě :-)

St 28.5. VOLNO

Čt 29.5. Dnes jsem byl dlouho v práci, pak pobíhal po nákupech a nakonec z nich vařil hotovky pro rodinu. Zastavil jsem se až v 9 večer. No prostě, jsem se na to dneska vykašlal, ale sedmička červenýho mi chybějící endorfiny vynahradila.

Pá 30.5. Dnes jsem trénovat nešel a večer mám pařbu. No, to jsem zvědavej, kam to posune můj trénink? Ke snídani byl místo běhu uzený losos. To bych si dal líbit pořád. Užívat si člověk musí, ALE JEŠTĚ JSEM SI NA TO TENHLE TÝDEN NEVYDĚLAL…

POZOR, POZOR: Nedalo mi to, překonal jsem se a šel si dát večerní běh. Přesně při výběhu začalo lejt jak z konve, ale nevzdal jsem to a celý trénink odběhal jenom v tričku a šortkách. Bylo to rychlý ;-) a totálně super!!! Hřálo mě vědomí, že jsem se nakonec rozhodnul trénovat a nakopat lenoru do zadku! Z deště rovnou do horký sprchy, pak vykoupat dítě a razim na kalbu.

So 31.5. Dnes to bylo dost drsný. Původně byla v plánu jóga s ženou a hodně jsme se na ní těšili. Celý den byl ve znamení úklidu a domácích prací. Ve dvě hodiny začal prcek řvát a skončil až v půl jedenáctý. Průběžně jme si ho přehazovali jako horkej brambor a dělali domácí práce. Já jsem usnul hned po malým, ani nevím jak. Můžu si to zapsat do deníku jako maraton?

Tréninkový deník: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin