Dneska jsem byla snad už naposled byla na kontrole na ortopedii.. A abych řekla pravdu strašně jsem se bála, že mi řekne že ještě nebudu moct běhat.. Už jsem byla cca dva měsíce bez běhu, a myslela jsem si, že to nepřežiji.. Měla jsem dobré dny a špatné dny ale vždycky jsem se to snažila nějak zvládnout…:)

Když jsme dnes čekali v čekárně v Náchodské nemocnici zdálo se mi to jako věčnost, přitom to byli jen necelé dvě hodiny…:) Když jsem byla na předešlých kontrolách vždycky jsem byla u mladého sympatického doktora ale dnes už jsem podle hlasu poznala že to byl někdo jiný..:)

Když jsme se konečně dostali na řadu, byla jsem mile překvapena za lékařským stolem seděl mladý pohledný doktor.. Hned jsem měla lepší den..:) Po kontrole kotníku jsem se ho zeptala, kdy budu moct běhat.. Odpověď byla velmi povzbuzující, už mohu pomalu rozběhávat.. Měla jsem strašnou radost, kterou ještě dotvrdila konverzace o běhání a závodech v okolí.. Z které jsem vyvodila, že Pan doktor taky běhá..

A tak jsem hned po kontrole jela vyřídit reklamaci bot a začala se těšit, že je brzo vyzkouším..

Poté jsem zverbovala svojí nejlepší kamarádku Týnu a šli jsme si zaběhat.. Se stáhnutým kotníkem jsme šli otestovat pevnost kotníku v těžších hrbolatých podmínkách okolo Hradecké Biřičky… Běžela jsem tam poprvé a jsem ráda myslím si, že je to tam super..

Můj kotník mě ani moc nebolel, horší byla křeč v lýtku, která ne a ne přestat ale zvládla jsem to..

Opět mám strašnou radost, že můžu běhat.. Chvilku bude trvat, něž se vypracuji zpátky kde jsem byla předtím ale já to zvládnu..:)

Myslela jsem si, že to nevydržím dva měsíce byli fakt dost..Dřív jsem bez běhu nevydržela ani dva dny ale teď jsem musela.. A zvládla jsem to ale už potřebuji zase běhat.. Miluji to a vím, že bez běhu už bych to nebyla já.. Usměvavá a optimistická Káťa..

Myslím, že mi to něco dalo…:) Asi tu sílu v mysli, když ti lidi říkají: Doufám, že ještě budeš běhat..

Budu, už běhám..