Začali prázdniny, čas pro pořádný trénink a přípravu na deset kilometrů v Praze. Tedy na WE RUN PRAGUE. Tenhle článek je plný cílů a přípravy. Hlavně radosti z toho, že jsem rozběhala svojí nejlepší kamarádku Týnu, která také poběží WRP2014. Strašně se na to těším..:)

S Týnou se známe už od cca dvou let. Zažili jsme spolu spoustu super věcí a ještě zažijeme. Obě jsme členkami SDH Zvole, spolu jsme vyhrávali i prohrávali za naše SDHáčko a ještě snad budeme vyhrávala i prohrávat, teď už ale za ženy a dorostenky. Chodili jsme spolu na základku a bydlíme ve stejné vesničce. Taneční, plesy, rozlučky, slučky, letošní dovolená a závod. Už se těším až spolu podnikneme další věci.

A vlastně ona mě přivedla k nápadu, že poběžím WRP 2013, ona mi o něm řekla..:) S tím, že jednou si ho taky zaběhne. Uplynul rok a poběží ho taky. Mám z toho strašnou radost. Když to tak vezmu, ona mě přivedla na myšlenku, běhat závody..:)

Tyto prázdniny si opravdu užíváme, běháme spolu, cvičíme, povídáme si o běhu a o tom, co zrovna čteme.. Já už jsem Zrozeni k běhu přečetla, teď ho čte Týna. Je strašně super, takhle trávit prázdniny. Užíváme si.

Je fajn běhat spolu, je to určitá motivace pro nás obě. Zatím spolu běháme obden, a dny mezitím trávíme v bazénu, posilovně nebo na kole. Myslím, že nás to ještě víc spojilo.

Včera 26.července se mnou Týna absolvovala můj zatím nejdelší běh 16 km, a jsem jí za to strašně moc vděčná, hrozně moc mi pomohla, bylo docela teplo ale zvládla jsem to. Když mi udávala tempo na kole a povzbuzovala mě, když už jsem si myslela , že nemůžu. Člověk vždycky může, je to jen o hlavě.

S Týnou to vždycky říkáme: Je to jen o hlavě. A je to pravda, dokud se člověk nesrovná s tím , že může běžet rychleji, může běžet dál, tak se nikdy nezlepší, nedosáhne toho pocitu uspokojení.

Třeba jednou bude běh pro Týnu znamenat to, co znamená pro mně..:)

Už jsem se vrátila do své původní formy a doufám, že se ještě do konce prázdnin zlepším. Závod WE RUN PRAGUE 2014 bude super. Už se na něj obě těšíme a určitě o něm podám zprávu..:)

Díky Týně to bude 30.8.2014 rok, co jsem začala běhat závody..:) Super pocit..:)

Jsem strašně ráda, že jí mám..:)

Úvodní fotka je z letošních hasičských závodů ZPV v Nahořanech. Porazila mě potvora..:)