Už jsem zdravý, tak pomalu ale jistě zpátky do tréninku. Ale houby: není čas ztrácet čas!

Út 1.7. První den, kdy se cítím po 2 týdnech absolutně zdravý. A proto si dám ještě odpočinek. Stačí, že chodím do práce. No, absolutně zdravý: tak, bolej mě ty ramena, trochu záda a uzliny jsou ještě lehce nateklý. Takže tak.

St 2.7. Ráno se přemlouvám a jdu běhat. Rozcvička a pak intervaly (indiánský běh) o stejných dávkách jako před rýmičkou. Žádná brzda. Hezky rovnou 12× běh 90s a 40s chůze. Děs a běs: bolelo to! Ale dalo se. Docela jsem mrznul, bylo jenom 12 stupňů, přes den samozřejmě víc.

Čt 3.7. Odpočinek. Začíná se nám oteplovat, že?

Pá 4.7. Neplánovaný odpočinek. Zaspal jsem. Pak rovnou do práce. Sice pouze homofis, ale ani ten nejde flákat, hlavně když vám hořej termíny kvůli vaší vlastní blbosti.

So 5.7. Ráno jsem se protáhnul barákem tak, abych nevzbudil ženu a syna a šel běhat. Tak porůznu mrholilo, chtělo pršet víc, nebo se na mě jenom výhružně mračilo. Vzduch byl vlhký a plný prachu a taky nechutně těžký. Špatně se mi dýchalo. O to líp se mi snášely ostatní nepříjemnosti. Až na ten nedostatek kyslíku (subjektivně) bylo vše O.K. a dnešních 90/40×12 jsem odběhal docela snadno. Horory, co předpovídali meteorolozi, nepřišly. Teda aspoň ve středních Čechách ne. Dnešní den jsem celý strávil po návštěvách, nákupech (Decathlon, jo super!) a večer přijeli na otulování syna rodiče. Tzn.: strava občasná a nekvalitní a večer nezbytný škodliviny (slané i sladké) a pivo a víno. Na náladu dobrý, na trénink? – asi taky…

Ne 6.7. Vedro. U nás 35 stupňů. Domácí práce. Udělat oběd pro všechny. Odpoledne práce na zahradě. Dávám si to do tréninku, protože to dalo asi 4 kiláky a skoro 3 hodiny souvislýho pohybu. Aerobně, anaerobně, posilování, protahování, chůze… Hele, fitko zadarmo, venku pařák, dáte pivo a hned se vypaří, něco uděláte, ještě vás pochválí, tělo si mákne, dáte pivko, ještě vás pochválí… Idilka…

„Můj trénink“: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin