Okurková sezóna, všichni na dovolené, vy doma nebo v práci. A to je chvíle, kdy byste mohli něco vyhrát, protože soutěžících bude opravdu poskrovnu.

Soutěžíme do 23.července!

Ve hře jsou:

2 páry adidas Supernova Glide Boost

Váží pouhých 250g. Zcela nová mezipodešev boost™ nabízí zajímavé odpružení, aniž by byla bota příliš měkká. Díky tomu běžíte lehce, rychle a jednoduše vás to baví. Svršek je z textilního materiálu a síťoviny, má zpevnění TORSION® SYSTEM a boty navíc dobře dýchají a nabízejí stabilitu ve střední části nohy, takže snadno překonáte vlastní osobák. Boty, které snesou ta nejvyšší měřítka a plně uspokojí profíky i hobby běžce – adidas Supernova Glide Boost. Mrkejte na barvičky.

1 pár Mizuno Wave Rider 17

Model Wave Rider v novém kabátě a s mnoha vylepšeními proti minulému modelu. Neutrální až supinační nášlap / střední tlumení / pánové 70–95 kg, dámy do 75 kg. Vhodné na silnice, zpevněné cesty / trénink i závod. Výborně odpružená a pohodlná, přesto lehká a rychlá bota. Mrkejte na barvičky.

Soutěžíme tedy o 3 páry bot. Výherci budou 3.

Soutěžní otázka:

Co papala 18.6. Šarlot na cyklistické vyjížďce a pak ji z toho bolelo bříško?

Malá nápověda zde.

Své odpovědi zasílejte na soutez@bezvabeh.cz (do předmětu uveďte „Jahody“) nejpozději do 23.7.2014.

Aby byl soutěžící zařazen do slosování, musí mít:

  • do ukončení soutěže minimálně 10 zaznamenaných tréninků v našem tréninkovém deníku
  • v tr. deníku uvedeno své skutečné jméno a příjmení, nikoliv přezdívku
  • v tr. deníku svou vlastní fotografii (avatar), nikoliv animovaný obrázek apod.

(Své jméno, foto a další můžete editovat, když kliknete na své přihlašovací jméno v pravém horním rohu BB)

Pozorně si přečtěte zejména body 3. a 4. Herního řádu.

Svůj tréninkový deník si můžete založit jednoduše, a to když kliknete na první rubriku PŘIDAT TRÉNINK.


Herní řád internetové soutěže BezvaBĚH.cz o běžecké boty adidas Supernova Glide Boost a Mizuno Wave Rider 17:

1. Vyhlašovatelem soutěže o boty adidas Supernova Glide Boost a Mizuno Wave Rider 17 (dále jen „Soutěž“) je společnost BezvaBĚH.cz s.r.o., Větrná 6197/10, 708 00 Ostrava-Poruba, IČO: 26871351 (dále jen „BezvaBĚH.cz“). "Spolupořadatelem Soutěže jsou společnosti adidas ČR s.r.o. a TERM, spol. s r.o., které poskytují ceny pro výherce Soutěže.

2. Soutěže se může za níže uvedených podmínek zúčastnit každá fyzická osoba žijící v České republice, s výjimkou osob, které jsou v pracovně-právním či jiném obdobném právním vztahu k BezvaBĚH.cz a/nebo spolupořadatelem Soutěže, spolupracujících přímo či nepřímo na realizaci Soutěže, a osob blízkých těmto osobám (ust. § 116 občanského zákoníku), za předpokladu, že mají přístup k relevantním informacím spojeným se Soutěží.

3. Úkolem soutěžících bude správně zodpovědět soutěžní otázku, která bude vyhlášena dne 10.7.2014 na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz a svoji odpověď zaslat nejpozději do 23.7.2014 e-mailem na adresu soutez@bezvabeh.cz. Do předmětu zprávy je nutné uvést heslo „Jahody“ a v textu zprávy kromě odpovědi na soutěžní otázku uvést svoje jméno, příjmení, adresu, e-mail a odkaz na svůj tréninkový deník na portálu BezvaBĚH.cz. E-maily, které nebudou obsahovat tyto údaje, nebudou do Soutěže zařazeny. Soutěžící berou na vědomí a souhlasí s tím, že v případě výhry bude jejich identita v podobě jméno, příjmení a místo bydliště zveřejněna na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz a dále s tím, že jejich kontaktní údaje mohou být poskytnuty spolupořadateli Soutěže pro účely předání ceny.

4. Každý účastník soutěže musí mít do ukončení soutěže v tréninkovém deníku na internetové adrese http://www.bezvabeh.cz minimálně 10 zaznamenaných tréninků, své skutečné jméno, příjmení a svou fotografii.

5. Soutěže se může zúčastnit, za podmínek výše uvedených, soutěžící kterékoliv Ligy100, tzn. běh, chůze, kolo/spinn, inline, plavání.

6. Výherci budou zveřejněni na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz. Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání.

7. Cena bude výherci odeslána na adresu, kterou uvede na vyzvání pořadatele v emailu.

8. Ceny ze Soutěže není možné vymáhat právní cestou. V případě nepředvídaných okolností si BezvaBĚH.cz vyhrazuje právo poskytnout výhercům, namísto cen uvedených v odst. 3, náhradní ceny obdobného typu.

9. Na regulérní průběh Soutěže bude dohlížet Rostislav Bažanowski, koordinátor Soutěže. V případě jakékoli nejasnosti nebo sporu souvisejícího se Soutěží nebo tímto herním řádem je rozhodnutí BezvaBĚH.cz ve všech ohledech konečným a závazným a soutěžící jsou povinni se mu podřídit. Účastí v Soutěži soutěžící vyjadřují svůj bezvýhradní souhlas se zněním tohoto herního řádu a podmínkami Soutěže.

10. BezvaBĚH.cz si vyhrazuje právo vyloučit ze Soutěže soutěžícího, u kterého zjistí nebo bude mít důvodné podezření, že nesplňuje podmínky účasti v Soutěži stanovené tímto herním řádem, a/nebo porušuje či obchází pravidla stanovená tímto herním řádem.

11. BezvaBĚH.cz si vyhrazuje právo pravidla Soutěže a tento herní řád dle potřeby měnit, upravit nebo doplnit, včetně možnosti Soutěž prodloužit, zkrátit nebo ji ze závažných důvodů zcela odvolat.

12. Tento herní řád bude po dobu Soutěže uveřejněn na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz.