Na dnešní den jsem naspala cca 9–10 hodin. Takže jsem na závod byla plně připravená. Věděla jsem, že bude opravdu teplo ale těšila jsem se. Protože to byl můj první závod po zranění a já chtěla ozkoušet, jak svou kondici tak i svou závodní připravenost. Myslím si, že jsem dopadla dobře.

Do Černíkovic nás čekala cesta autem asi 50 km. A měla jsem strašnou radost, že jsme přijeli včas a já měla ještě minimálně hodinu na rozcvičení, což mi bohatě stačilo.

Při registraci jsem dostala šťastné číslo 13 ze kterého jsem měla radost. A doufala jsem, že mi přinese štěstí. A asi i přineslo.

Závod odstartoval pár minut po sedmnácté hodině. Bylo opravdu teplo a to mě trochu odrazovalo od odstartování ale musela jsem, protože bez toho už nemůžu žít.

Trať dlouhá 3,5 km mi vyhovovala, přesto, že jsem skoro jako vždycky přepálila začátek ale až budou hodinky už se to nestane. Dokonce jsem už vyladila stravu před závodem z čeho mám opravdu radost.

Po přepáleném začátku jsem své tempo přizpůsobila své kondici a už to šlo, přesto , že jsem se ho párkrát na trati musela nedobrovolně vzdát a to mě asi stálo pár minut na mém čase. V cíli jsem doufala v čas pod 20 minut ale na trati už se mi to zdálo trochu méně reálné. Takže jsem byla mile překvapena, když jsem do cíle doběhla v čase 18:25 na 3.místě v kategorii do 34 let. V 16 letech moje první umístění na závodech..:)

Opět bylo hezké vidět svoje rodiče, jak jsou hrdí na svou dceru. I když jak řekla moje mamka: Mám strašnou radost, že máš nějaký cíl ale když tě vidím trpět pár minut po doběhnutí, tak nevím.. Přesně vím, co tím myslí tenhle pocit, někdy mívám i já na trati říkám si, že už nemůžu, že je to hrozný ale pak se rozběhnu, protože vím, že mám ještě sílu a že v cíli mi bude dobře. A vždycky to tak je, chvilku se musím vydýchat a pak je mi krásně, takové vnitřní uspokojení.

Tento závod mi měl přinést hlavně jistotu v to, že mám svou kondici opět zpátky a to také přinesl a z toho mám opravdu radost, teď už jen vylaďovat na WE RUN PRAGUE. A kotník taky drží, což je super..:)

Myslím, že organizátorům patří pochvala. Tato akce byla v krásném prostředí s dobrou organizací a kvalitním zázemím. Co víc si přát..?? Snad jen ať se vám dobře běhá..:)