Kari Traa je totiž norská móda zaměřená na holky, které si jdou jen tak zasportovat. Nemají nároky na světové výkony, ale chtějí u toho vypadat dobře a cítit se pohodlně.

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na bundu KARI TRAA METTE JACKET.

Barevnou kombinaci jsem zvolila klasicky růžovo – oranžovo – šedou. Pokud nefandíte zrovna růžové, nevadí, dostupná je totiž i v tmavě modré barvě.

Na první pohled bunda vypadá jako šíleně hrubá péřovka, ale zdání klame. Je samozřejmě trochu zateplená, ale nemusíte se bát, že se v ní upečete. Do chladnějších dní se opravdu hodí a se snižující teplotou si ji určitě budu oblékat víc a víc.

Zaujalo mě netypické zapínání, protože je zešikma a vede až k bradě přes velký límec. Myslím si, že designově i prakticky je to dobrá vychytávka, protože mi není zima na krk. To i díky tomu, že je bunda nepromokavá a neprofoukne. Trochu mi možná chybí kapuce, ale tu bych při běhání stejně nevyužila.

Od zápěstí, spodní stranou rukávu, přes podpaží vertikálně až dolů vede softshellový pás. Nesmějí chybět reflexní prvky, ať už to na rukávech, na hrudi, za krkem, nebo na bedrech najdete motýlka či Kari Traa symbol odrážející světlo.

Bundě nechybí ani dvě boční kapsy na zip a gumička pro stáhnutí obvodu a ještě upnutější střih, který ale i tak docela dobře sedí. Nejen pro běh se dá tato bunda využít, beru si ji také na horské túry a otestuji ji i na běžkách.

Co možná ještě nevíte je, že když se zaregistrujete a přihlásíte na stránkách www.scandinaviashop.cz, automaticky získáte slevu na neslevněné zboží. Tak hurá do toho.

Vánoce se blíží pánové, a co více může vaši milovanou polovičku potěšit, než nová běžecká výbava?

Fotogalerie: