Nehodlám se vymlouvat, jenom suše popíšu co se stalo, že jsem zase vypadnul z tréninku a jak znovu začínám.

Čistě pro pořádek dokončím září 2014 podle rozepsaných poznámek co jsem našel v NB:

Po 15.9. Tělo po včerejším kruháku zatím nebolí. Dnes jsem vzal kočár a vyrazil s Radimem do města. pohodová chůze, 5,5 km.

1D2T Út 16.9. Ve 4 mi zvonil budík, ale nechtělo se mi vstát. Ve 4:20 mě vykopal z postele Radim. Nějak jsem se dal dokupy a před pátou vyrazil na trénink. Rozehřál jsem se 10-ti minutovou chůzí. Zrovna, když jsem se rozhodnul, že zahájím intervaly, tak jsem šel okolo jednoho drážního baráku u depa a koukám, že v něm hoří. Asi ho zapálili bezdíkové. Nikde nikdo, tak jsem se rozběhnul domů pro telefon. Naštěstí jelo okolo nějaký auto, tak jsem ho stopnul a zavolali jsme hasiče. Pak jsme vyburcovali lidi ve vedlejší ubytovně, aby radši šli ven, kdyby tam bouchnul plyn v kotelně. Poslali nás do prdele, že je to nezajmá (hm… některý lidi maj zajmavej životní postoj). Než přijeli hasiči, tak už to byl slušnej táborák. Jak se objevily první majáky, tak jsem se zdejchnul do tmy, protože se mi nechtělo dál podupávat v chladu a šel jsem běhat na druhý konec čtvrti, hezky dál proti větru, abych nemusel čuchat ten smrad.

Jinak trénink byl úplně vpohodě. Docela se mi zdá že to je leháro, ale nebudu si přidávat. Nechci zase odpadnout jako minule. 90 s běh/120 s chůze, 6 opakování. Celkem 21 minut a 2 km. Pak jsem si šel dát sprchu a snídani, že mi musí vystačit na celej den. Jsem to trochu přehnal, no. Pak jsem šel roznést zase nějaký letáky pro kámoše. Díky tomu jsem si přimáznul další 3 km chůze. Odpoledne jsem si přidal hodinu práce na zahradě a pak šel s Radimem na další procházku. Dnes jsem byl nějak hyperaktivní.

St 17.9. Dnes jsem si v rámci tréninkovýho volna zašel na 4 km procházku po městě s Radimem a Míšou.

2D2T Čt 18.9.14 Ráno jsem se zahřál 10-ti minutovou chůzí a pak si šel splnit dnešní plán, tj. 90s běh/120s chůze, šestkrát opakovat. Běželo se mi lehce a docela „rychle“ až jsem se bál že to přepálím. Za stejný čas jsem uběhnul o 400 m víc, což je podezřele hodně. Ale čas i vzdálenost sedí a tělo to zvládlo tak to nebudu řešit a budu se o stejný tempo snažit jindy.

3D2T So 20.9.14 Dnes jsem byl ještě běhat. Klasika 90s běh/120s chůze, 6× opakovat. Něco na mě leze, tuším pořádnou chřipku.


V neděli 21.9. jsem dostal solidní horečku a spustila se mi pěkně rýma. Místo abych se kurýroval, tak se v práci pos… co mohlo (no, bylo to nakupení všech mých chyb + jako další faktor i chyb kolegů – jo, jako v Černobylu) a mě začala vojna. Do konce října jsem dělal v práci na několika zakázkách a po nocích jsem dojížděl resty. Dalších 5 týdnů jsem spal průměrně 3 hodiny denně, někdy vůbec. Jedl jsem sladký (energie), tučný (nervy) a vypil průměrně flašku vína/8 flašek piva každý den. Domů byla povolaná záloha (děda s babičkou), aby pomohli Míše s malým. Svatosvatě jsem musel slíbit, že si pak vezmu dovolenou.

Když jsem nakonec koncem října dodělal všechno co jsem musel, tak se podělaly zase jiný věci a já si přidal ještě listopad. Sice ne tak hektický a už s rozumnější životosprávou, ale přece jenom cca 12 hodin denně v práci, soboty, neděle, svátky… Nic jsem nenatrénoval. Nebyla energie.

Prosinec už začal fungovat standardně. Dokonce jsem od 8.12. začal pomalu cvičit. V týdnu večírků od 19. do 25.12. jsem necvičil, přiznávám. Ale od té doby zase pravidelně cvičím.

Od 5.1.2015 SE OFICIÁLNĚ VRACÍM DO TRÉNINKU. Držte mi palce, ať to tentokrát dám. V dalším článku koncem týdne napíšu novinky.

P.S. Dnes 50 minut posilování s vlastním tělem. Všechny hlavní skupiny svalů. Nemohl jsem spát, tak jsem cvičil ve 2 hodiny ráno. Nedělejte to! Odcvičil jsem, ale bylo to hnusný. V noci se má spát. Nebo tak něco…

Můj deník: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin