Hodně sinusoidní týden.

Nějak nejsem schopný dát dohromady nic kloudnýho o mým tréninku. Pocity jsou silně smíšený, neurčitý a někdy hodně negativní. Když mám začít trénovat, tak to nenávidím. Ráno třeba třikrát zamáčknu budík a až pak jdu něco dělat. Nebo jenom sedím na posteli a říkám si, že jsem naprostej debil. Někdy mě to hrozně bolí. Někdy vůbec. Při cvičení se rozhýbám a pak se všechno zlepší – otočí. Vidím první zlepšení: mám jeden cvik, který jsem minulý pondělí nedokázal docvičit najednou a sérii jsem musel rozdělit na dvě. Dnes už s přehledem najednou. A dokonce i technicky správně. Jinak opticky žádná změna, ale to mi je jedno. Jako fotr od rodiny už to dělám jenom pro sebe ;-)

Tady je statistika: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin

Kombinuju posilování (po, st, pá) a jízdu na krosovým trenažéru (út, čt). So a Ne měl být odpočinek. V sobotu lehkým tempem 7 km procházka s kočárkem a ženou. V neděli jsem šel kácet strom.

Celý pátek a sobota byly ve znamení solidní depky. Odněkud si ke mně přišla. Nečekal jsem ji, mrchu. Jsem rád za svojí chápavou ženu! Asi mi chybí alkohol. S upraveným jídelníčkem nemám problém.

Další týden uvidíme. Budu mít hrozně málo času na cvičení. To bude hlavní čelenž: zvítězí výmluvy a „únava“?