Už si konečně zvykám na trénink. Nechci to zakřiknout, ale že by konečně už nutnost přešla do návyku?

http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin

D14 Po 19.1. Po včerejší odpočinkové neděli – byl dokonce i biftek a sklenička bílýho – byl dnešek naplněnej samýma pozitivama. Ráno jsem zaspal trénink, ale nenechal jsem se tím rozhodit a prostě ho zařadil po návratu z práce. Všechno mi vycházelo doma i práci a krosový trenažer jsem si vyloženě užil.

D15 Ut 20.1. Zase jsem ráno zaspal trénink. Nástup do práce to neovlivnilo, to jsem vpohodě stihnul. Celý den jsem jezdil po republice. Odpoledne jsem dovalil dom a zjistil, že malý zrovna usnul, tak jsem toho využil a odcvičil si posilování. Celou dobu jsem se bál, že se Radim vzbudí, tak jsem to pěkně hnal a celý trénink jsem dal o 9 minut rychlejc než obvykle, i když jsem měl přidaný opakování. Stihnul jsem to s odřenejma ušima. Celý cvičení chtěl ven swisking z mekáče na D1. Nevím co mě to napadlo žrát smažák v housce s karbošem a slaninou. Jsem větší debil já, že to jím nebo ten kdo tuhle pitomou kombinaci vymyslel? Celý den mám dobrou náladu a to se mi líbí.

D16 St 21.1. V práci jsem se nezastavil, kromě oběda. Zašel jsem s kolegou do oblíbený číny na óljůkenít, ale držel jsem se zpátky a nedělalo mi to problém. Nepřejed jsem se a poměrově to bylo cca 20% maki suši, 60% zelenina (v salátu i teplá příloha), 10% maso (perfektní bůček, jím ho jenom v týhle číně) a 10% příloha. Doma jsem se účastnil rodinýho života, udělal nám kus-kus se sušenejma rajčatama, rukolou a domácí 100% vepřovou šunkou a po uspání synátora šel cvičit. Dnes byl krosový trenažér – 50 minut. Už jsem byl hotovej, ale nakonec jsem se v 9 večer k tomu dokopal. Teď by mě ještě měla čekat noční šichta – nějaký papírování, ale vykašlu se na to. Dám sprchu a do postele. Nařídím si budík na brzo a sfouknu to ráno než všichni zapnou počítače.

D17 Ct 22.1. Dnes jsem vstával ve 4, udělal si kafe a šel papírovat. Valil jsem před sebou všechny fakturace, který bylo nutný do rána zkontrolovat. Stihnul jsem to jenom s mírným zpožděním. Pak jsem rovnou přešel na standartní práci. Míša musela k doktorovi, tak jsem dělal chůvu. Občas jsem kouknul přes monitor na malýho, jak si hraje. Hlídání skončilo úspěchem: dítě to přežilo, nikam nezapadlo, neušpinilo se a vůbec bylo vzorný. Stejně jsem dostal lehkou sodu, protože jsem v zápalu boje zapomněl malýho nakrmit. Celý den utekl rychle. Odpoledne jsem se lehce prošel a když šel Radim spát, tak jsem si odcvičil svojí dávku posilování. Vše v normě. Musím od nového týdne změnit cviky a asi si i přidat. Začíná to být rutina.

Pa 23.1. Ráno jsem necvičil, protože měl být krosový trenažer a to bych se se zlou potázal, kdybych ráno cvičil v ložnici, kde je zaparkovaný. Z práce jsem přijel pozdě odpoledne a vstoupil jsem do tradičního podvečerního kolečka, kdy se snažím být s prckem a Míšou. Když se schylovalo k cvičení, tak mi najednou došla energie, měl jsem pocity slabosti jako při nízkým tlaku, začali mě brnět celý ruce. Přes den jsem málo a špatně jedl a s pitím to taky nebyla žádná sláva a tohle byl následek. Vše napravil půllitr jonťáku a 2 koláče. Dvě skleničky červenýho mi helfly snad nejvíc. Když jsem se dal dohromady, tak jsem se rozhodnul, že dneska bude odpočinkový den a cvičení přesunu na zítra.

D18 So 24.1. Dopoledne jsem byl v práci. Musel jsem chlapům na stavbu hodit nějaký materiál. Pak následovaly domácí práce o který jsme se podělili s ženou. No, udělala toho víc, pravda. Odpoledne jsem se rozhodnul uvařit. Na zítra to budou dlouho dušený hovězí líčka na víně. Když jsem už měl kuchyň rozjetou, tak jsem rovnou spíchnul jednu rychlovku – těstoviny s kuřetem, řapíkatým celerem a bazalkovým pestem. Večeře, koupání prcka, uspávání a ke cvičení jsem se dostal až v 8 večer. Vůbec se mi nechtělo, ale věděl jsem, že když to vynechám, tak z toho bude zase další fatální výpadek. Šel jsem posilovat. V průběhu cvičení to bylo čím dál tím lepší. Budu muset fakt změnit cviky a přitvrdit. Neděle bude volná, v pondělí jedeme dál…

Odpočinek Ne 25.1. Dneska to byl absolutně nejlepší den. Měli jsme 2 návštěvy, takže jsem celý den ochutnával bílý vínka, udělal jsem několik druhů chlebíčků, sešlo se nám doma několik druhů domácích koláčů a taky medovina. K obědu byly hovězí líčka na víně s bramborovo-celerovým piré. Večer jsem se po dlouhý době díval na pěknej film. A žádnej trénink. Super.