Mise splněna: vysportovány 2 kg sádla za měsíc. V únoru budou další 2 kila.

Můj trénink: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin

D19 Po 26.1. Po práci jsem přijel domu, dal spát mrně a dělal společnost ženě. Cvičení jsem přesunul až se malý vzbudí, abych ho nerušil. Večer jsem dal 50 minut na krosovým trenažéru. Dnes jsem to netáhnul tolik do síly, ale spíš jsem se snažil jet na rychlost. Celkem dobrý, ráno mě čeká posilování.

D20 Ut 27.1. Budík ve 4. Klasický souboj mezi leností a povinností. Povinnost nakonec v ½ 5 vyhrála a já vstal a šel cvičit. 10 minut připadlo na jógu a zbylých 40 minut na posilování. Dnes jsem v tomhle limitu dal už 5 sérií po 7 cvicích. A to je neflákám. Příští týden už musím opravdu obměnit cviky. I když přidávám opakování i série, tak je to moc jednoduchý.

D21 St 28.1. Dnes jsem se dostal k cvičení až v půl 10 večer. 50 minut na krosovým trenažéru, pomalejším tempem s větší zátěží.

D22 Čt 29.1. Hned ráno jsem si odkroutil 50 minut posilování. Dnes bude dlouhý den. Večer se koná oslava 50-tých narozenin nejvyššího z nejvyšších, našich šéfů šéfa. Mám v plánu se pořádně zrušit a dělat ostudu, už to mám domluvený s kolegama i kolegyňkama…

Když k tomu mělo dojít, tak jsem si nedokázal pokur… trénink a byl jsem nejzodpovědnější Jarin pod sluncem. Jídlo střídmě a samý lehčí věci. Alkoholu málo. Kolem půl 11 to zabalit, skočit na vlak a v půlnoci doma.

D23 Pá 30.1. Něco mi našeptávalo, že dnes nemá cenu chodit do práce, takže jsem si vzal homofis. Po práci jsem se šel klasicky projít s kočárkem a večer si zacvičil na krosovým.

Po uspání dítka, jsem si s ženou otevřel flašku červenýho, udělal jsem několik druhů sendvičů a skouknuli jsme perfektní, oddychový film. Jmenoval se Šéf a byl vo žrádlu – to fakt můžu. Když to nejím nebo nevařím, tak se aspoň rád koukám jak se to vaří!

D24 So 31.1. Přijeli rodiče na výpomoc + otulování Radima. Večerní posilování. Po tréninku pár skleniček bílýho. Další příjemný večer s rodinou. Nějak začínám zase pochlastávat, ale neřeším to – užívám si to.

Ne 1.2. Odpočinkový den. Bez tréninku. Popíjení piva a panáků. Dobrý jídlo. Koukání na film. Válečný. Ponocování. Chyběl mi trénink. Docela příjemný den.

V pondělí jsem lehce rozechvělý vlez na váhu. Začátkem ledna jsem měl mírně přes 95 kilo. Můj cíl pro konec ledna byl 93 kilo a nepřijít o svaly. Musím upřímně říct, že jsem se trochu bál, jak se projeví poslední 4 dny, kdy jsem sice trénoval, ale životosprávu jsem utápěl v koholu. Dopadlo to dobře. 93 kilo přesně a v pasu, na břichu a v bocích jsem ztratil kolem 8-mi cm. Naproti tomu přes hrudník, bicepsy a stehna jsem nepřišel o nic. Podle mě první úspěch. Tak to hlavně teď nezkonit a vydržet. Na konci února chci vážit 91. Jak se dostanu pod 90, tak jdu běhat.

D25 Po 2.2. Dnes jsem pracoval z domova. Když mi padla, tak jsme se všichni sebrali a šli se projít do města. Večer jsem si šel zacvičit na krosovým trenažéru. Klasicky 50 minut, z toho 10 minut zahřátí pomalým tempem a 10 výklusu. 30 minut jsem jel jako fretka. Dnes s menší zátěží, ale na mě docela rychle. Taky tomu odpovídá ušlá/uběhlá vzdálenost: 6,32 km. To je o 600 m víc než obvykle. Pocity po tréninku: lehká únava, euforie, spokojenost.

D26 Út 3.2. Posilování. Radim už asi definitivně přestal odpoledne spát, takže si už zřejmě nikdy nezacvičím v době jeho spánku. Alespoň uvidí tátu jak cvičí a třeba ho to časem taky chytne. Dnes jsem si ve stejným časovým limitu přidal opakování. Předminulý týden jsem přidal cvik, minulý týden jednu sérii u všech 7-mi cviků a tenhle týden jsem zvýšil počet opakování z 12-ti na 15 u velkých svalových skupin a z 15-ti na 20 u cviků na izolovaný svaly. Všechno jsem to dal do 40-ti minut a musím říct, že to bolelo. Pořád ještě to bolí. Příště si zvednu časový limit na 45 minut. Radim mi celou dobu pomáhal cvičit. Bral mi činky a hrál si s nima, lez mi po hlavě a věšel se mi na ruce. Byla to super zábava…

D27 St 4.2. Dnes jsem si zašel na oběd se starou (jako dlouhodobou) kamarádkou. Příjemně strávená hodina. Je pozitivní zjistit, že některý lidi se neměněj, i když je 3 roky nevidíte. Doma klasika. Střídání stráží u prcka, hraní si, zatímco Miška využila volný čas ke kreativnění domácích výrobků. Ke cvičení jsem se dostal až v 1/2 10 večer. Táhnul jsem svých 50 minut na krosovým trenažéru, zatímco na mě Míša vykukovala z postele, kde byla zavrtaná s NB a e-shopama s vybavením dětských pokojíčků. Já jsem si dnes dal 30 minut bez přestávky jako robot na velký zatížení. Rychlost byla pomalejší, ale musím říct, že mě to docela bolelo. Ale nijak terminálně. Hodně dobrý pocit z tréninku.

D28 Čt 5.2. Návštěva svatby naší kamarádky. I s prckem. Ne dlouho. Jenom na čumendu a předat dárky. Doma tak porůznu domácí práce, vaření, procházka s kočárem a starání se o prcka. V 17:30 jsem začal posilovat. Radim už tradičně nespí, takže zase společnej work-out. Kutálel si s činkama, lez mi po zádech a když jsem dřepoval, tak se mě držel za tepláky. Vyřešil jsem to tak, že jsem ho čapnul a dřepoval s ním v náručí. Děsná sranda. Pro něj. Docela příjemný cvičení s velkou zátěží (pro mě). Všechno mě bolí, ale jsem spokojenej. Zajmavý je, že i když se trochu namůžu, tak jsem druhý den O.K. Začínám na sobě pozorovat, jak se mi zvětšujou bicáky a véčko. Deltový prej taky. Zmenšuje se mi břicho a pěkně mi nabíhaj lejtka. Kdyby to šlo, tak se na sebe budu zubit do zrcadla klidně celej den!…

VOLNO Pa 6.2. Dnes jsme všichni jezdili spolu po Praze. Měli jsme spoustu zařizování, mj. jsme si zašli na kontrolu k zubařce. Roční Radim má zubařku rád, zatím to má bezúdržbový, jenom se vozí v křesle a hraje si s kelímkama. Je fajn, že si zvyká už od mala, že v zubárně je sranda, nežerou tam děti a když bude prevence O.K., tak ani nic nebude bolet. Celkem hezky rozjetej den nám zkazila smrt v rodině. Včera svatba, dnes odchod. Odpoledne se mi nechtělo cvičit, tak jsem si s ženou otevřel lahev červenýho, objednali jsme si pizzu k večeři a naordinoval jsem si odpočinkový den. Večer jsem ještě strávil 2 hodiny prací. I když jsem měl dovolenou, tak tohle nemohlo počkat.

D29 So 7.2. Ráno jsem málem nevstal. Byl jsem 2 hodiny bez energie, nemohl jsem vůbec nic. Míša se rozhodla zpacifikovat celej barák a to ji stálo všechny síly, takže si večer zkusila to, co já zažil ráno. Já a Radim jsme vzali kočár a klidili se z domu, aby jsme nepřekáželi. Vzali jsme to do kopců za městem, po lesních cestách a pak kolem Vltavy domů. Občas to bylo s kočárem drsný, hlavě když byla lesní cesta nakloněná na bok a hned vedle koleček padal dolů sráz. Mrně spokojeně spalo a zbudili mi ho až čoklové u prvních baráků ve městě. Tempo bylo vzhledem k terénu pomalý, ale zápřah na nohy, záda a ruce to byl slušnej. Krásná dvouhodinová procházka prosluněným terénem. Ideální trénink. Už se těším, až začnu běhat. V noci jsem ztrestal lahev červenýho a nějaký panáky a při tom koukal na válečný filmy. Spát jsem šel až ve 2 ráno.

D30 Ne 8.2. O ženu se pokouší nějaká chřipka, či co. Původně jsem měl v plánu posilovat, ale nakonec jsem vzal mrně, kočár a vyrazili jsme přes město až ke koupališti a podle Vltavy zpět. Hezky nasněžilo, takže jenom po chodníkách. I tak to občas bylo na neuklizeném sněhu náročnější. Svižnější tempo. Střídání sluníčka se sněhovou vánicí. Na zpáteční cestě jsme potkali kamaráda co venčil psa. Plemeno neznám: něco velkýho, chlupatýho a přítulnýho. Radimovi se moc líbil a celou cestu ho fixoval. Docela příjemnej 20-ti minutovej pokec s někým, koho jsem už rok neviděl. Lehce mě bolej nohy, jinak vše O.K.