Včera 21.3.2015, jsem se vydala na závod Okolo Stračova.. Jedná se o druhý ročník, loni jsem se těšila na první ročník ale nemohla jsem takže je jasné že jsem se na včerejší závod těšila..

Ráno jsem vstávala v 7:30 abych se v klidu přichystala a nasnídala, pořád mám problém s tím co jíst před závodem. V 9:00 jsme s bráchou vyráželi z domu. Strašně jsem se těšila s bráchou jsem na závodu ještě nebyla..:) I když s maminkou je na závodech taky dobře..:)

Okolo 10 hodiny jsme byli na místě, kde jsem se v klidu zaregistrovala a pak se mohla rozcvičit. Povzbuzována od bráchy, který mi tvrdil: Ty to pěkně flákáš. V 10:30 už jsme stály na startu. A startovali..

První kilometr byl super ale zase jsem ho přepálila. Když jsem pak na prvním kilometru viděla bráchu a slyšela ho jak mě povzbuzuje byla jsem hned o něco motivovanější. Do 3 kilometru se mi běželo opravdu dobře ale pak jsem začala ztrácet tempo..:) Tempo se mi zlepšilo, když jsem viděla ještě před obrátkou své známe běžce, stejně znavené jako jsem byla já..:) Na obrátce na 5,5 km se mi začalo zase běžet lepé už jsem se těšila do cíle. Držela jsem si stále tempo až do posledních 500m.. Vždycky mám strašný strach, že mi v cíli bude špatně. Mám ráda, když můžu do cíle sprintovat teď to moc nešlo. Příště to bude lepší.

Brácha mě povzbuzoval a čekal na mě v cíli s vodou a sušenkou. Když jsem začala trošku kašlat, začal být ještě víc starostlivější. Pak už mi ale bylo dobře..:) Většinou to rozdejchám.

Můj čas byl 00:55:01 takže svůj osobák jsem zase neposunula.. Snad příště, tenhle závod jsem běžela s přesvědčením ho zvládnout v normálním čase. Po zimě jsem ještě nestihla moc zrychlit snad se mi to povede..:)

Závod byl super..:) Děkuju organizátorům a bráškoj za super podporu a dokumentaci..:) Mám fajn bráchu..:)

Těším se na další závod..:)