V posledních týdnech jsme provedli několik úprav v tréninkovém deníku. Zrušili jsme pár zbytečných tlačítek a to hlavní + PŘIDAT TRÉNINK jsme umístili úplně doleva do lišty rubrik. Ušetříte tak jeden klik.

Do tréninkového deníku si můžete také nahrát fotografie z tréninku nebo ze závodů. Svoje kilometry si můžete stáhnout i z Garminu.

Běh

Novinkou v této části je možnost volby bot. Když kliknete na přidat náčiní, vyskočí vám nové okno s vašimi základními údaji a kartou Moje náčiní. Zde si můžete nastavit všechny boty, ve kterých nyní běháte. Například mé závodní boty jsou Adidas Glide 6, tréninkové pak Asics Kayano a Nike Lunar (viz tabulka níže).

Chůze

Pokud provozujete chůzi, můžete udělat totéž. Například ve městě kondičně chodím v botkách z Lidlu, o víkendu beru na hory merelky.

Kolo/spinn

Kromě toho, že máte v tréninkovém deníku možnost volby kola, krosové MTB nebo silniční, můžete si také zvolit (zvláště v zimním období), jestli budete jezdit na trenažéru, na válcích nebo si dáte spinning. V kartě s náčiním si ale můžete dát další volbu např. tréninkový Author a Cannondale Synapse.

Běžky

Tady si také můžete zadat několik typů či značek běžeckých lyží např. Fischer Sprint.

Plavání a inline brusle

U těchto dvou sportů jsme zatím žádnou možnost volby nedali.

Obrázek karty Moje náčiní:

Statistika

Tuto tabulku s kilometráží naleznete online dole pod výpisy vašich tréninků.

Sex

Dostali jsme taky několik návrhů, abychom přidali do tréninkového deníku a Ligy100 další pohybovou činnost, kterou je sex. Tady je to ale komplikovanější, mohly by se totiž vyskytnout dotazy typu, co je to vlastně to náčiní a jestli bychom nemohli přidat i nějaké ty pomůcky. Dalším problémem je, podle jakého kritéria bychom se řadili v žebříčku Ligy100 :-)

S dalšími návrhy a požadavky se můžete podělit v komentářích pod článkem nebo nám napsat na redakce@bezvabeh.cz.