Včera o půlnoci bylo ukončeno hlasování prvního ročníku fotosoutěže o nejlepší fotku z nejzajímavějšího místa, které jste navštívili v BezvaTriku.

Hlasování se zúčastnilo celkem 216 lidí!

O celkové prvenství bojoval snímek číslo 5, na kterém pózovala v Egyptě Danuše Škrdová s fotkou označenou číslem 15, která patří Milanovi Svěchotovi. Do boje o „zlato“ ještě mohla zasáhnout fotka s číslem 37 dvojčat Ivony a Denisy Krejčiříkových, ale nakonec se tak nestalo.

Bylo to jako na houpačce, jednou vedla Danuše, pak zase Milan, aby nakonec po třídenním přetahování vyhrála Danuše, která získává SPORTTESTER SIGMA SPORT. Sláva vítězům, čest poraženým!

Na třetím místě se tedy umístila fotografie č. 37, na čtvrtém místě pak snímek č. 1 od Lenky Wágnerové. Na pátém místě „doběhlo“ číslo 22 patřící Marii Hynštové. O šesté až osmé místo se dělí fotky čísel 6, 11 a 35.

Na tričko dosáhnou také čísla 2, 4, 7, 17, 21, 29, 31. Původně jsme chtěli trikem odměnit účastníky, kteří se umístili na druhém až desátém místě, ale protože ještě pět soutěžících dosáhlo stejného ohodnocení v hlasování jako devátý a desátý v pořadí, dostane triko místo devíti celkem 14 lidí.

Soutěžící, kteří se umístili na 16. až 37. místě získávají autonálepky BezvaBĚH.cz.

Způsob převzetí cen si můžete domluvit na redakce@bezvabeh.cz.