Lehounké botky Mizuno WAVE RIDER OSAKA 18 vám už na pohled svou barevnou kombinací zlepší náladu, a co teprve až se v nich proběhnete!

Čistě bílý, pevný svršek boty a taktéž bíle tkaničky doplňují pestrobarevné proužky, které vypadají trochu jako nasprejované.

Nejbarevnější z celé boty je však podrážka. Toto je nový design od Mizuna, který zaujme. Pro někoho však toto může být spíše nevýhoda, protože je jasné, že každé proběhnutí kaluží půjde dost vidět.

Tyto boty se chlubí kromě své lehkosti především speciální tvrdou podrážkou, která je díky vlnové desky v oblasti paty dobře odpružená. Boty jsou tak rychlejší a hlavně multi účelové, beru si je na všechny zpevněné povrchy pro trénink, ale třeba i závod na silnici.

Barevné Mizuna jsem vyzkoušela také pro dlouhý běh a obstály. Nohy jsem měla poměrně v pohodlí, a i přes to, že jsem běžela celou trasu po silnici, má chodidla nedostala tolik zabrat. Podle mě jsou vhodné pro každodenní trénink a za každého počasí, protože podrážka ani za deště neklouže.

Mile mě také překvapil materiál svršku, který působí velmi kvalitně a tkaničky, které májí správnou délku, dobře drží a hlavně se nerozvazují!

Celkově se bota za dobu testování stala mou oblíbenou, protože i když ještě zrovna nevím, jaký trénink trenér vymyslí, tak jsem si jistá, že těchto Mizunách zvládnu všechno.