Dovolte, abych vám představil naši běžeckou speciálku Můj běh, která je zaměřena na pokrytí všech oblastí, které jsou potřeba po rekreační i závodní běžce.

Vše začalo klasickým během na ranní autobus, který asi každý minimálně jednou absolvoval. Právě při takových příležitostech se projeví, jak jste na tom s kondicí. V mém případě jsem sice autobus dostihnul, ovšem s vynaložením většího úsilí, než jsem očekával.

Právě tato zkušenost mi dala impuls ke změně mého životního stylu a přivedla mě k běhání. Pod vedením běžeckého trenéra jsem si zaběhl i svůj první maraton a z původní snahy o zlepšení kondice se stala vášeň pro běhání.

Jelikož jsem této oblasti zcela propadl a poznal jsem další lidi, které běhání baví, vznikl také nápad zřídit e-shop, který bude zaměřený opravdu na speciální potřeby běžců. Díky tomu, že jsme v dané oblasti nasbírali spoustu zkušeností a náš tým se běhu a potřebám pro běh věnuje dlouhodobě, nabízíme v našem e-shopu pouze vybrané kvalitní modely běžeckých bot či běžeckého oblečení od známých značek Nike, Adidas a Salomon.

Protože běhání bereme jako životní styl a jsme rádi, když jsou naši zákaznici spokojeni, stali jsme, se autorizovanými prodejci Nike, Adidas a Salomon. Vybrat si tedy můžete nejen z originální běžecké obuvi a běžeckého oblečení ale také u nás najdete speciální modely bot a oblečení, které v žádném jiném e-shopu v ČR nenajdete.

Jak se říká, pokud se něco dělá s láskou a ne jen pro peníze, výsledky se dostaví. Naši zákazníci jsou z řad rekreačních běžců i profesionálních sportovců a to nejen z ČR ale z celého světa. Důvodem může být i to, že naše cenová politika je nastavena velmi příznivě, takže se vyplatí si objednat i z USA či jiné země. Jiří Kobliha a kolektiv nadšených běžců.