Minulé úterý začaly v ostravském Bělském lese pravidelné tréninky na 3,2 km dlouhý závod Starobělské Lurdy, který se bude konat za necelých 50 dní.

Poprvé se nás sešlo 7, ve čtvrtek 11 a dnes za velkého přispění běžecké skupiny Rungo.cz pod velením Libora Krayzela a Terezy Šádkové plných 34!

Na trénincích se domlouváme na facebookové stránce Starobělské Lurdy, 3,2 km běh pro širokou veřejnost.

Probíhají pravidelně každé úterý a čtvrtek v 18:00h. S přibývající tmou budeme čas zahájení tréninku zkracovat. Scházíme se pod promo plachtou závodu u restaurace Koliba.

Trénink si můžete domluvit i individuálně buďto na rostislav.bazanowski@bezvabeh.cz nebo do zpráv na Facebooku. Třeba tuto neděli jdu s jednou bandou v 16:00h.

Ti co běháte pomalu, nebo teprve s běháním začínáte, tak se nebojte přijít, běžíme tempo kolem 6:30 min./km a děláme cca 4 zastávky. Já uzavírám pole, takže se nemusíte bát, že byste se někdo ztratili.

Limit závodu bude stanoven na 40 minut. Ostrou chůzí jsem to šel 32 minut. Počasí může být ale 8.listopadu deštivé a pokud bude terén podmáčený, tak těch 40 minut může být pro někoho celkem náročná výzva. Ale výzvy jsou tu přece od toho, aby se překonávaly, že jo.

Další trénink bude ve čtvrtek opět v 18:00h. Nebojte se, vemte sebou své přátele kondička nekondička a přijďte si zatrénovat do Běláčku na 1.ročník závodu Starobělské Lurdy (8.11.2015).

Protože 3 kiláky dáte i vy.

A nezapomeňte, že 1.ročník je jen jeden!

Web Starobělské Lurdy

Startovní listina

Registrace