Reebok představuje výjimečnou běžeckou akci PUMP The Prague Run. Uskuteční se 9. dubna na pražském Strahově a je určena všem, pro něž jsou zážitky důležitější než čas ve výsledkové listině. Nejedná se totiž o závod, ale o městské dobrodružství s nabitým doprovodným programem. Spolu s účastníky si jej užije také Ben Cristovao.

PUMP The Prague Run se bude konat v jedinečném prostředí Strahovského stadionu. Hlavním bodem programu bude pětikilometrový běh s řadou překážek, díky kterým bude trať opravdu nezapomenutelná. Ani v cíli ale zábava neskončí, připraven je atraktivní doprovodný program. Jeho součástí bude mimo jiné Reebok chill zone s DJs, Parkour show nebo Photo corner! Akcí provede modelka a moderátorka Hana Mašlíková.

Běžci se také budou moci zblízka seznámit s novinkou Reebok ZPUMP Fusion 2.0. Tato stylová běžecká bota je unikátní svým konceptem, který vychází z revoluční technologie PUMP. Ta využívá patentovaný vzduchem plněný vak, který se vytvaruje přesně podle nohy svého nositele, takže bota sedí tak, jako by byla šitá na míru.

Zajímavým zážitkem může být už vyzvednutí startovního čísla. Stačí se k běhu zdarma zaregistrovat prostřednictvím webu www.PUMPThePrague.cz a pak si pro číslo zajít 1. dubna na Václavské náměstí do prodejny A3 Sport, která je hlavním partnerem závodu. Právě tehdy tu bude mít autogramiádu jeden z nejsledovanějších mužů české hudební i fitness scény – Ben Cristovao, který je hlavní tváří běhu. A také jeho aktivním účastníkem!

Startovní číslo půjde vyzvednout i na Strahovském stadionu v den konání PUMP The Prague Run. Na trať se pak budou běžci vydávat ve startovních vlnách po deseti účastnících s časovým odstupem pěti až deseti minut. První vlna se prožene tratí ve 13 hodin, poslední v 17 hodin. Startovní čas si vybere každý účastník sám při registraci.

Pro více informací sledujte internetové stránky www.PUMPThePrague.cz a Facebook.com/Re­ebokCzechRepu­blic

Tisková zpráva