Ten pravý jedinečný barevný běh The Color Run™ je prostě jen jeden. A uskuteční se 4. června od 14:00 v Praze! Letos se bandy kamarádů, zamilované páry, rodiny s dětmi, běžci i neběžci mohou těšit na takovou malou dovolenou s božskými vůněmi a barvami uprostřed palem a tropického ovoce ve znamení tématu Tropicolor.

Minulý ročník přilákal na 12 000 účastníků, kteří se na trati vedoucí Prahou vrhli do explozí čtyř tun práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu. A ani letos tomu nebude jinak. Od 14:00 se pro návštěvníky na Výstavišti v Holešovicích otevřou brány do světa štěstí s tunami barev a speciálními osvěžujícími zónami, kde si je vezmou pod ruce i vizážisti ze Sephory a kadeřníci ze Salonu Petry Měchurové.

Úspěšná akce plná barev a zábavy je pro milovníky pohybu, ale i věčné pecivály, prostě pro všechny, kteří se chtějí vybarvit jako papoušek. Nabídne hudební program, ale i barevné šílenství, které zaručeně připraví nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu.

Letošním partnerem je i společnost PUMA, která je výrobcem skvělého oblečení a obuvi pro všechny běžecké nadšence. Stáhněte si běžeckou aplikaci PUMATRAC a zapojte se do globální běžecké výzvy IGNITE YOUR CITY, pod kterou najdete i The Color Run™ a pak už jen běhejte #ForeverFaster.

Tak nebuďte banáni a registrujte se na nejžhavější běh roku! Součástí startovního balíčku The Color Run™ Tropicolor je kromě startovního čísla i speciální tričko, čelenka, tetování, balík barev a samozřejmě medaile. Crazy The Color Run vybavení v podobě triček, brýlí, lahví a sukýnek si budete moci zakoupit i na místě v den konání akce. Registrace online je možná do 31. května.