1. ozdobička na stromeček s vaším osobákem

To kdyby náhodou rodina neměla během roku toho vašeho pobíhání a žvanění o tom, co kdy kde a za kolik jste zaběhli dost – poslední kapkou vaječňáku do přeplněné sklenice může snadno být osobní ozdobička na stromek s vaším osobním rekordem.

goneforarun.com

2. padáky

Už vidím ten zástup běžců, jak se panicky proplétá městem v marné snaze se někde nezašprajcnout, nevyválet tu věc po zemi, nezamotat se (do něčeho nebo sám do sebe) a nestát se tak žhavým aspirantem na Darwinu cenu. Tahle úchvatná kravina navíc stojí pouhých 1390 korun!

tchibo.cz

3. (ne)praktická pomůcka pro sklerotiky

Pamatujete fenomén spodního prádla s nápisy pondělí až neděle? (Asi abychom si ho nezapomínali jako děti měnit.) Speciálně pro běžkyně s mizernou pamětí existuje prádlo upomínající druh tréninku, na nějž se právě vypravily. O tom, že je krajně nepraktické mít takovou informaci na zadku, či jak podivně (eufemisticky řečeno) by vypadalo, kdyby si dotyčná kontrolovala nápis na předku, asi není třeba se rozepisovat. Jako sociální lubrikant k prolomení seznamovacích ledů by to ale nejspíš mohlo fungovat dobře: „Ahoj! Podíval by ses mi prosím do trenek, co mám dneska běžet?“ Anebo možná ne.

oiselle.com

4. opakování matka moudrosti

Kdybyste měli náhodou tendence zapomínat, proč že vlastně běháte, můžete si pořídit šperk, který vám i vašemu okolí bude neustále sdělovat, že „běhání mě činí šťastným“.

thesilvermaple.com

5. sklenice na alkohol

Protože bez ohledu na to, jaký je váš přístup k alkoholu, ve chvíli, kdy si skleničku nalijete, nutně potřebujete, aby vám někdo připomněl, že: a) sportovec, a když budete chlastat moc, druhý den to fakt nepoběží; a za b) jste se dřeli proto, abyste teď do sebe obratem ty kalorie jen tak nalili? No jistě. Tak na zdraví!

runningdivamom­.blogspot.cz

6. fešné tetování

Když už nevíte, co s penězi, sami se sebou, byt máte plný polštářků, ozdobiček, přívěsků a sklenic s rekordy, co dát svou vášeň najevo ještě explicitněji? Co třeba nějaký pěkný tetování běžícího ufouna přes celý bok? Hm? Anebo podrážku kecek na oslavu uběhnutého půlmaratonu? Pak je ovšem důležité nepřejít třeba k beach volejbalu nebo k zahradničení…

pinterest.com