S novým rokem přichází také zimní série běhů innogy Winter Run 2017, který se letos bude konat ne v pěti, ale rovnou v šesti městech. Jedním z nich je i Ostrava, ve které přišlo v loňském roce přes 400 účastníků. Povede se nám tento počet zvýšit?

Svátky jsou již za námi. Pro někoho chvíle pohody, pro jiné dny plné stresu, úklidu a příprav. Jistě si každý z nás dal hromadu předsevzetí, která většinou nedodrží. Ale proč třeba neudělat něco pro sebe a nezačít běhat. Optimální příležitost máte 21.1.2017, kdy se v Komenského sadech uskuteční závod na čtyři nebo osm kilometrů.

Úplné nováčky jistě pohltí celá atmosféra akce a ti zkušenější si mohou otestovat své výkony s ostatními běžci. Innogy Winter Run Ostrava se uskuteční pod záštitou náměstka primátora Martina Štěpánka. Celý závod má zázemí v plaveckém areálu Sareza, kde mohou běžci využít kryté šatny. Nebude chybět úschovna věcí a občerstvovací stanice pro závodníky, kde se mohou po doběhnutí ohřát třeba teplým čajem s rumem.

Každý zúčastněný dostane svou startovní tašku plnou dárků od partnerů, čip a číslo. Po proběhnutí cílem budou oceněni krásnou medailí a tři nejrychlejší z každé kategorie se postaví na stupně vítězů, kde si vychutnají potlesk od ostatních běžců.

Aktuálně je přihlášeno přes 500 závodníků. I vy můžete být jedním z nich a trošku se zahřát v mrazivých dnech. Opět má každý možnost zakoupit si ke startovnému tematické funkční tričko či čelenku.

Termíny innogy WINTER RUN 2017:

  • 07.01. innogy WINTER RUN BRNO
  • 21.01. innogy WINTER RUN OSTRAVA
  • 28.01. innogy WINTER RUN HRADEC KRÁLOVÉ
  • 04.02. innogy WINTER RUN ČESKÉ BUDĚJOVICE
  • 18.02. innogy WINTER RUN OLOMOUC
  • 25.02. innogy WINTER RUN PRAHA