Kvalitní obsazení měl 12. virtuální závod Běžeckého klubu Náchod. Ten se uskutečnil na rovinaté silniční obrátkové sedmikilometrové trati v Otovicích u Broumova na Náchodsku. V čase 23:06 vyhrál Kamil Krunka, druhý David Plný (na foto je Plný před Krunkou) zapsal 23:11. Třetí byl vítěz několika minulých běhů Tonda Staněk za 23:53. Čtvrtý Jiří Kulda , který vyhrál dvanáctý závod, dal 24:16. V ženách vyhrála Marie Hornychová za 35:09, druhá Slávka Veselská ztrácela 14 sekund.

Nyní až do soboty probíhá 13 závod. Tentokrát to je krosový běh, jeho partnerem je firma Triexpert, jejíž vedoucím hradecké prodejny je Kamil Krunka. Oceněni budou nejlepší muž a žena také nejlepší kluk a holka. Start a cíl je v Machově na Náchodsku, nedaleko od restaurace Kukulda. Připravena je trať o délce čtyř kilometrů se součtem stoupání 130 metrů. Trať je značena červenobílou páskou, doplněna šipkami.

Na závodech se nevybírá startovné, ale místo něj může každý zaslat libovolný příspěvek na Domov odpočinku ve stáří Justynka, a to na transparentní účet č. 2001876820/2010. Pomůže tím klientům Justynky lépe dýchat (podrobnosti io o závodě na fcb stránce Běžecký klub Náchod)."