Běžecký štafetový závod žen z Nového Města na Moravě do Velké Bíteše nazvaný NoMen Run vyhrál Run&Mum za 7:28:54 hodin. Závod měl délku 88 kilometrů a byl rozdělen do osmi úseků. Týmy, kterých bylo přes 100, měly po 4 členkách. Startovalo se od šesti do 9:20 v desetiminutových intervalech a v poslední čtveřici byli všichni bedničkáři závodu. Oceněna byla čtyři nejlepší družstva.

Složení jednotlivých týmů pořadatelé nezveřejnili, ale dle našich informací ve vítězné sestavě byly Patrícia Puklová, Magda Janková, Lucie Vaculová a Linda Beniačová. Druhý byl DrTi tým za 8:01:47, většina jeho členek byla z AK Drnovice známého trenéra Zdeňka Smutného – Pavla Závodná, Lenka Hrabovská, Silvie Divišová a Simona Grulichová.

Třetí byla taková hradubická sestavička – Ultimátní svištišťáci za 8:05:10 ve složení Kristýna Mervartová z Hradce Králové, Míša Sabovová z Pardubic a dále Lenka Tomšíková a Petra Grossová.

Čtvrté Maminky v běhu – 8:14:50 – Denisa Kozáková z Hradce Králové, Tereza Trávníčková a Helena Pechová ze Svratky a Jana Dudková.