Zcela nové běžecké boty adidas Solarglide 5 s mezipodešví adidas Bubble Boost jsou dokonale uzpůsobeny chodidlu a běžcům poskytují vynikající návratnost energie. Značka adidas se dlouhodobě zaměřuje na ženskou běžeckou komunitu, silueta dámského modelu proto byla vyvinuta a testována, aby co nejlépe vyhovovala také běžkyním. Úpletový svršek Primeblue, navržený s ohledem na planetu, je částečně vyroben s použitím materiálu Parley Ocean Plastic.

Běžecké boty adidas Solarglide 5 představují nejnovější model oblíbené řady adidas Solarglide a jsou určeny ke každodennímu běhu. Jde o stabilní a všestranný model, který nejen maximálně respektuje tvar chodidla, ale využívá také mezipodešev Bubble Boost, obsahující stovky kapslí Boost, které jsou spojeny dohromady a při každém kroku dodají energii. Tuto funkci pak doplňuje inovovaný torzní systém LEP 2.0, spojující mezipodešev Bubble Boost se zpevňující výztuhou Control Platform, aby běžci dodal zcela plynulý přechod mezi dopadem a odrazem.

„Neustále hledáme možnosti, jak řadu Solarglide dále rozvíjet a zlepšovat. Oproti předchozím modelům Solarglide jsme zavedli několik nových prvků, například inovovaný systém LEP a svršek z kruhového úpletu – zónovaný pro adaptivnější a pohodlnější nošení. Cílem bylo vytvořit nového favorita všech aktivních běžců – stabilní model generující energii pro každodenní běh,“ uvedl Simon Lockett, ředitel kategorie obuvi, adidas Running.

NAVRŽENY PRO ŽENSKOU NOHU

Model Solarglide 5 je důkazem neustálé snahy společnosti adidas vytvářet pro běžeckou komunitu různorodou nabídku produktů, aby si každý mohl vybrat tu nejvhodnější botu podle svých individuálních potřeb. Díky týmu designérek a testerek dostaly dámské běžecké boty adidas Solarglide 5 nové a zásadní prvky, aby se maximálně přizpůsobily anatomii ženské nohy.

NAVRŽENY S OHLEDEM K PLANETĚ

Novinka Solarglide 5 byla vyrobena s maximální snahou eliminovat plastový odpad. Úpletový svršek Primeblue obsahuje minimálně 50 % materiálu Parley Ocean Plastic – recyklovaného plastového odpadu, zachyceného na odlehlých ostrovech a plážích, v pobřežních oblastech a na pobřeží – a přispívá tak ke snížení míry znečištění oceánů. Zbylých 50 % příze tvoří recyklovaný polyester.

Model adidas Solarglide 5 můžete exkluzivně otestovat v rámci bezplatných běžeckých tréninků adidas Runners Prague, na trénink se můžete přihlásit zde. K dostání je v barevném provedení Light Flash Orange x Flash Orange pro ženy a Flash Orange x Turbo Red pro muže.