Sezona Běhej lesy se pomalu, ale jistě blíží do finále. Po Jizerské nás čeká poslední závod v Boleticích, na kterém nesmí chybět patřičné rozloučení nejen s vydařenou sezonou, ale především s celou lesní smečkou. V zázemí tě čeká afterparty a za hubičku budeš mít možnost přespat ve stanu v blízkém Resortu Olšina.

Poslední zastávka seriálu se odehraje opět z větší části pod noční oblohou. Závod v Boleticích 10. září nabídne trasy v délkách 4, 13 a 20 kilometrů. Chybět nebude ani 43kilometrová výzva, která je posledním ze čtveřice extra dlouhých závodů Běhej lesy. Na trase i v zázemí na tebe budou čekat světelné efekty a možná i další speciální překvapení, tak přijeď, ať o něj nepřijdeš!

Co dělá závod ve Vojenském újezdu Boletice skutečně jedinečným, je vyhlášení celkových výsledků. Předávání cen Lesů pán, Lesů paní a přivítání nových členů do naší osmerácké rodiny je tradičním rituálem, u kterého zkrátka nesmíš chybět. Mimo jiné se dozvíš, jaké unikátní trofeje si letos vítězové odnesou. Vyhlášení v Boleticích je zajímavé samo o sobě. A pak? Parťáku, běžíme slavit!

Co by to bylo za zakončení sezony bez pořádné lesní afterparty? Objev v sobě divočáka a ukaž nám, jak umíš oslavovat! Zůstaň s námi i po závodě a sdílej své zážitky s celou lesní smečkou. Navíc nemusíš nikam spěchat, stačí, když si nezapomeneš stan, abys měl kam složit svou hlavu.

Přespání ve stanech v Resortu Olšina je letošní novinkou, kterou bys měl rozhodně vyzkoušet. Už se nemusíš po závodě trmácet zpátky do města, můžeš zůstat na lesní afterparty nebo si prostě užít delší pobyt v přírodě. Pokud tě tato možnost zaujala, nezapomeň si vlastní stan, za který zaplatíš 200 Kč. Dalších 100 Kč tě bude stát každý, koho do svého doupěte pustíš (včetně sebe). Naštěstí není třeba si rezervovat místo dopředu a stan ti v autě mnoho místa nezabere.

V areálu Resortu Olšina se umí o celou lesní smečku správně postarat. K dispozici pro tebe budou umývárny, sociální zařízení a samozřejmostí je pitná voda. Nezůstaneš ani o hladu, v areálu se nachází místní restaurace, která ti bude k dispozici.

Buď s námi až do úplného finále sezony Běhej lesy 2022 a užij si oslavy podle svého gusta. Těšíme se na tebe 10. září v Boleticích!